Smokin’ Barrels dé plek om je burger cravings te stillen is permanent gesloten

La Cerveceria komt in de plaats van deze burgerwalhalla op het hoekje op het Beukenplein in Amsterdam Oost.

De foto hierboven maakte ik bijna vijf jaar geleden. Gelukkig zijn mijn foodfotografie skills inmiddels iets vooruit gegaan 🙂 Vijf jaar lang hebben we ons mogen begraven in bergen kreeft, sappige burgers en knapperige frietjes van Smokin’ Barrels aan het Beukenplein. Zodra je de rode deur was gepasseerd wist je dat je een comfort food sessie te wachten stond. En dat was altijd een heerlijk geruststellend gevoel.

La Cerveceria in plaats van Smokin’ Barrels

Maar na een half decennium is het tijd voor iets nieuws, aldus de Drie Wijzen uit Oost, de mannen achter dit succesvolle concept op het Beukenplein in Amsterdam Oost. En de drie horeca-ondernemers hebben niet voor niets deze bijnaam gekregen, want deze mannen zijn wijs, hebben ondernemersgeest en ruiken het van ver wanneer een concept zal slagen. Dus als zij zeggen dat het tijd is om Smokin’ Barrels te sluiten en ervoor in de plaats La Cerveceria te openen berust je erin en wacht je geduldig af totdat het startsein van hun nieuwe zaak weer heeft geluid.

Binnenkort dus kunnen we met z’n allen ons begeven naar La Cerveceria op het Beukenplein. En gezien de naam zal het bier er rijkelijk vloeien en 3WO kennende wordt het een horecazaak waar je zowel overdag als ’s avonds terecht kunt. En wie de locatie op het plein in Amsterdam oost kent weet dat het komt met een te gek terras, dus dat wordt geheid een fijne spot om te chillen.

La Cerveceria
Beukenplein 22
Amsterdam Oost

Openingstijden La Cerveceria:
Maandag en dinsdag van 17.00 uur tot 0.00 uur
Woensdag en donderdag van 17.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag van 17.00 uur tot 3.00 uur
Zaterdag van 16.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 16.00 uur tot 0.00 uur

[mapsmarker marker=”195″]

Tags: Smokin’ Barrels verdwijnt uit Amsterdam Oost | Smokin’ Barrels op het Beukenplein gaat weg | La Cerveceria nieuwe bar restaurant op het Beukenplein in Amsterdam Oost | La Cerveceria opent op het Beukenplein | bierbar Beukenplein in Amsterdam Oost | 3WO openen La Cerveceria in Amsterdam Oost | biercafé Amsterdam Oost | waar kun je bier drinken?

Translate»
Lees vorig bericht:
Avocado Show Downtown Amsterdam Centrum
Gisteren avond was de press sneak peek bij The Avocado Show Downtown

The Avocado Show Downtown de nieuwste en derde Avocado Show staat op het punt om open te gaan. Lees verder

Sluiten