Gisteren avond was de press sneak peek bij The Avocado Show Downtown

The Avocado Show Downtown de nieuwste en derde Avocado Show staat op het punt om open te gaan.

In het grachtenpand op de Keizersgracht waar jarenlang Walem zat kleurt het nu groen en zachtroze. 11 juli gaat The Avocado Shows nieuwste telg open voor het publiek middenin Amsterdam. Ideaal dus voor alle avocadoliefhebbers die in Amsterdam Centrum wonen of avocadofans die speciaal voor de groene creaties naar Amsterdam afreizen. En wie Walem nog kent weet dat deze zaak een geweldig terras had. Zowel aan het pand als aan het water en The Avocado Show Downtown heeft dat terras uiteraard ook.

The Avocado Show Downtown sneak peek

Gisteren cruisde ik naar de Keizersgracht want we mochten binnengluren bij dit nieuwe avocadorestaurant en ook nog eens voorproeven van de gerechten. Oh en goed om te weten, deze Avocado Show vestiging is de eerste van de drie waar je ook ’s avonds een avocado’tje kunt prikken.

terras aan de gevel, Avocado Show Downtown heeft ook een terras aan de gracht

En dit is hoe The Avocado Show Downtown er van binnen uit ziet.

Zeker geen verkeerde omgeving om neer te strijken en wat te eten toch.

We kregen ook een voorproefje van de gerechten van de kaart. Zo zag de avocadoparade eruit:

We beginnen met een guacamole en duo color nachochips. De guacamole is mooi vol en romig, maar had van mij nog wat meer pit gemogen. En we krijgen een primeur te proeven: de avocadofries. Een bedenksel van The Avocado Show. Binnenkort liggen de avocado’s in een krokant pankokorstje in de groothandels en volgend jaar in de supermarkten. Geserveerd met truffelmayo en wasabimayo. Een ideale vega snack.

Zoals verwacht zijn de gerechten plaatjes om te zien. De avo garden draagt deze naam omdat alles wat er op de halve avo ligt op 1 m2 bij elkaar groeit. Hoe je dit eet? Smashen met een vork en alles door elkaar roeren en daarna oplepelen met de broodstengel (die overigens bijzonder luchtig en smakelijk is).

Haal je camera maar weer tevoorschijn want ook deze bordjes zijn te mooi om niet vast te leggen. Poké bowls met een bowl van avocado. De mooi gegaarde rijs, sojabonen, zalm, wakame, zalmuitjes, alles is aanwezig voor een poké maar dan extra pretty.

Avocado Show Downtown restaurant bun burger vegetarisch
bun burger (vega)

Je kunt kiezen uit een vega bun burger waarbij de patty van biet is gemaakt en je hebt ook een bun burger met een patty van rundvlees met krokant gebakken bacon.

oreo cheesecake heaven

Het avocado ijs is een bedenksel van the Avocado Show zelf. En wauw wat is dit goed gelukt zeg. Het vegan ijs is zo zacht, romig en vol en dan die stukken pindakaas en crunchy stukken pinda’s bovenop. Gruwelijk fijn! Zeker een hoorntje nemen als je hier bent!

Vegan avocado ijs ice cream the Avocado Show Downtown
Avocado Show Downtown restaurant avocado ijs ice cream
vegan avocado ijs met pindakaas

The Avocado Show Downtown gaat als alles goed gaat op 11 juli open. Dus nog even geduld. Kun je niet zolang wachten dan kun je nog altijd naar één van de andere twee vestigingen: Avocado Show in de Pijp en Avocado Show op de Willemsparkweg.

The Avocado Show Downtown
Keizersgracht 449
Amsterdam Centrum
Ontbijt | lunch | brunch | drinks | diner | fijn terras

Openingstijden:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”178″]

Tags: The Avocado Show opent vestiging in Amsterdam Centrum | Avocado Show Downtown aan de Keizersgracht | eerste Avocado Show waar je ook kunt dineren | avocadorestaurant Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Lazuur Amsterdam Noord
Chef Lastage* en sous-chef Kaagman & Kortekaas openen samen restaurant in Amsterdam Noord

Restaurant Lazuur zo gaat dit nieuwe restaurant in Amsterdam Noord heten van Rogier van Dam en Sherif Khalil. Lees verder

Sluiten