10x de leukste pop-ups van deze zomer

Pop-ups blijven onverminderd populair.

Ook deze zomer blijven chefs, restaurants, (bier)merken, concepten hun handen ineen slaan en overal en nergens in de stad op te doemen voor een tijdelijk restaurant, bar, strand, camping…en nog veel meer. En zoals bij iedere tijdelijk concept geldt: erbij zijn is meemaken want voor je het weet is het alweer voorbij en ben je te laat. Hieronder de tien leukste pop-ups van deze zomer.

Sammie’s Taco Fiesta (Sjefietshe x Masmais)

Wat: de loeigoede tortilla’s van Masmais, toppings van cevichekoningen Sjefietshe en Sangria van Sammie. Dat wordt een taco fiësta!

Waar: Veronicaschip, NDSM-Pier 1, Amsterdam Noord |NDSM-werf

Wanneer: Donderdag 20 augustus vanaf 18.00 uur

Kosten: €30 per menu (6 taco’s per persoon en 1 glas sangria naar keuze)

Paviljoen Puur

Wat: outdoor pop-uprestaurant bij het paviljoen bij Fort Diemerdam. Een vorkje prikken in een stoere setting tussen het groen.

Waar: Overdiemerweg 37, Diemen

Wanneer: Donderdag tot en met zondag.

Kosten: Het menu wisselt elke maand. Voor een driegangendiner betaal je € 37,50 p.p., een tweegangenlunch kost € 29,50 p.p.

Edel by Dennis x Lowlander Botanical Pop-up Dinner

Wat: Een unieke pop-up met biertjes van Lowlander en gerechten van topchef Dennis Huwaë.

Waar: Het Sieraad, Postjesweg 1 Amsterdam West

Wanneer: Donderdag 27 augustus om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)

Kosten: €70,- inclusief vier gangen en matchende bieren en een beertail vooraf.

Camping at Olof’s

Wat: pop-up barbecue-restaurant in de oudste kapel van Amsterdam met gerechten van sterrenchef Chris Naylor van restaurant Vermeer*.

Waar: Sint Olofskapel, Zeedijk 2 Amsterdam Centrum

Wanneer: dagelijks geopend van 16.00 tot 23.00 uur.

Kopstootbar stadsoase

Wat: pop-up terras op het water van de Kopstootbar. Pizza’s, cocktails en meer.

Waar: om de hoek van Hotel Americain bij het Leidseplein

Wanneer: doordeweeks vanaf 16.00 uur en in het weekend al om 12.00 uur. Alleen bij mooi weer.

The Grand Beach

Wat: stadsstrand bij Hotel The Grand waar je wat kunt eten en drinken, maar waar je ook op speciale avonden een filmpje kunt kijken.

Waar: Oudezijds Voorburgwal 197, Amsterdam Centrum

Wanneer: tot en met 13 september 2020

Arturo Dalhuizen pop-up bij Bellazza

Wat: tijdens de reces van Daalder (7 t/m 17 augustus) heeft sterrenchef Arturo Dalhuisen (The White Room*, De Leest***) tijdelijk het stokje van chef Dennis Huwaë overgenomen. Nu Daalder weer open is gaat Arturo koken bij Bellazza, het restaurant dat in de maak is van Dennis Huwaë in het oude Blauw aan de Wal. Totdat het restaurant af is en officieel open gaat vind je dus hier de pop-up van Arturo.

Waar: Bellazza, Oudezijds Achterburgwal 9, Amsterdam Centrum

Wanneer: vanaf 20 augustus 2020

Wijnbar Choux

Wat: tijdelijke wijnbar in de tuin van restaurant Choux

Waar: Choux, De Ruijterkade 128, Amsterdam Centrum

Wanneer: donderdag tot en met zondag van 15.00 uur tot 20.00 uur (bij droog weer)

Table for 2 x Het Scheepsvaartmuseum x Restaurant C

Wat: The Food Line-up tovert de prachtige binnenplaats van Het Scheepvaartmuseum om tot een pop-up restaurant in samenwerking met Restaurant C.

Waar: Scheepsvaartmuseum, Kattenburgerplein 1, Amsterdam Centrum

Wanneer: Vrijdag 28 augustus 2020 vanaf 18.30 uur

Kosten: €130,- per persoon. Hiervoor krijg je vijf gangen inclusief C. Cocktail, drankarrangement en toegang tot de tentoonstelling ‘Rijzend water’.

Carré terras op de Amstel

Wat: pop-up terras op het water voor de deur van Carré met donderdag tot en met zondag take-overs van verschillende restaurants van Amsterdam.

Waar: Carré, Amstel 115-125, Amsterdam Centrum

Wanneer: iedere dag vanaf 11.00 uur.

Foto credits hoofdfoto: Paviljoen Puur

Tags: pop-up restaurants Amsterdam | de leukste pop-ups van deze zomer

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Bar Kartel Overtoom Amsterdam restaurant hotspot
Bij deze nieuwe hotspot eet je streetfood uit de hele wereld

Bar Kartel - little kitchen op de Overtoom is de nieuwe streetfood walhalla. Lees verder

Sluiten