Levenslang nieuwe proeflokaal van bierbrouwerij De Eeuwige Jeugd in de Bijlmerbajes

Wie wel van een vers gebrouwen biertje houdt moet gauw koers zetten richting Levenslang Amsterdam, het nieuwe bierproeflokaal van bierbrouwerij De Eeuwige Jeugd.

In het voormalige ketelhuis van de oude Bijlmerbajes kun je namelijk vanaf nu ijskoude goudgele pretcilinders achterover tikken. Voorheen brouwden De Eeuwige Jeugd hun biertjes met name in België, maar nu ze dit industriële pand hebben betrokken brouwen ze hun biertjes gewoon in Amsterdam. De gigantische biertankers zijn via het dak het pand in gehesen en het goudkleurige drankje staat te poppelen om getapt te worden!

Vanavond is het giga openingsfeest. Mij werd ingefluisterd dat er maar liefst zo’n 500 man op de lijst staan. Ik mocht vorige week vrijdag al een exclusief kijkje nemen bij Levenslang Amsterdam en extra leuk: ik mocht ook proeven van de lekkernijen op de kaart. Want niemand anders dan chef Justin Brown (bekend van bao buns Amsterdam en The Chippy) runt hier de keuken. En op de kaart van Levenslang staan onder andere zijn bekende klassiekers: de bao buns met buikspek, maar ook bao buns met bloemkool, gefrituurde buns met garnalensalade, fish & chips (uiteraard gemaakt met een batter van bier van De Eeuwige Jeugd) en spicy fried chicken.

Bekijk hier mijn Instagram stories van de avond.

Alles wat er op de kaart staat kwam op tafel en met z’n allen smikkelden we van de mooie gerechten. Sorry niet mijn meest appetijtelijke foto’s, maar het was nogal donker met paars licht. Maar ik kan je vertellen dat het me opperbest smaakte. Vooral de fish & chips van schelvis, daar droom ik nog steeds van.

Levenslang is een te gekke plek om lekker te borrelen en/of te dineren. Uiteraard met biertjes van De Eeuwige Jeugd en wat fijns te happen van chef Justin Brown. Daarna kun je blijven hangen om te dansen tot na middennacht. En als je zelf wat te vieren hebt, is het ook een ideale plek om je eigen feestje te bouwen.

Levenslang
H.J.E. Wenkebachweg 48
Amsterdam Oost
Bierproeflokaal | events | borrelen | feesten

Check de Instagrampagina van Levenslang

Openingstijden Levenslang:
Maandag tot en met woensdag gesloten
Donderdag tot en met zaterdag van 17.00 uur tot 3.00 uur
Zondag gesloten

Plan je route naar Levenslang

Ook interessant

Bierbrouwerij De Eeuwige Jeugd opent bierproeflokaal Levenslang Amsterdam in de oude Bijlmerbajes | nieuwe bierbrouwerij in Amsterdam Oost

Translate»
Lees vorig bericht:
Shigure nieuw geheim Japans omakase restaurant in Amsterdam

Met een select groepje aan de chef's tafel plaatsnemen terwijl de chef in een vooraf uitgedacht tempo de gerechtjes één...

Sluiten