Mama Makan nieuwe spot in Amsterdam

Mama Makan komt eraan en de komst van dit nieuwe Grand Café met Indo twistis wel heel erg goed nieuws voor food lovers. Gisteren sprak ik Paul Verheul, de Head Chef van Mama Makan, op de CuliPers Lunch en hij wist mij te vertellen dat ze met Pasen zeker open zijn.

Mama Makan Indonesisch en meer

Het nieuwe restaurant Mama Makan heeft satétjes, andere Indonesische bites en rijsttafels op het menu staan, maar de nieuwe spot kleurt qua smaak en inspiratie lekker buiten de lijntjes. Want waarom alleen blijven bij de Indonesische keuken als je ook hier en daar wat andere Aziatische en internationale toppers kunt serveren? Dat wordt dus een culi mix van heel veel verschillende smaken. Wat dacht je van een echte Hollandse kibbeling, stamppotten en Franse krabkoekjes…mjam!

Knappe gerechten

Als je denkt aan fine dining en waanzinnig opgemaakte borden, denk je niet snel aan Indonesisch eten. ‘Dat is toch gek,’ vindt Chef Verheul terwijl hij mij laat proeven van een fotogeniek rode bieten hapje (zie foto). Met de komst van dit nieuwe Indo inspired restaurant op de Sarphatistraat in Amsterdam Oost gaat dit dus veranderen. Knappe gerechten en fraai opgemaakte borden is dus wat we kunnen verwachten.

Cocktails aan de bar nippen

Geen zin om gelijk aan tafel te gaan? Je kunt eerst nog even een drankje doen aan Mama Makan Bar. De bartender draait zo een heerlijke cocktail voor je in elkaar. Je kunt trouwens al vanaf ’s morgensvroeg terecht voor een Javaanse of gewone kop koffie of een vers sapje.

Je vindt dit nieuwe restaurant in het Hyatt Regency Amsterdam hotel. Dat is vlak naast het Amstel Hotel in Amsterdam Oost.

Reserveren

Wil je er zeker van zijn dat je een plekje hebt? Je kunt hieronder een tafel reserveren.

Beste frietbakker van Amsterdam opent tweede locatie in Amsterdam Oud-West

Bij deze nieuwe Italiaanse traiteur moet je een keer geweest zijn

Mama Makan
Sarphatistraat 104
Amsterdam Oost
Ontbijt | lunch | brunch | drinks | diner
Indonesisch | Aziatisch | Internationaal

Bekijk hun Facebookpagina

[mapsmarker marker=”324″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Blauwe Theehuis Brouwerij 't IJ
Bierbrouwerijen met een proeflokaal in Amsterdam

Bier drinken bij een lokale bierbrouwer was nog nooit zo makkelijk. Lees verder

Sluiten