Matcha Mafia is je nieuwe pitstop voor een matcha fix

Matcha Mafia is waar je moet zijn als je op zoek bent naar matcha food & drinks of een andere gezonde snack.

Marije Achterbosch deed modellenwerk in NYC en werd toen head over heels met matcha. Toen ze weer terug was in ons kikkerlandje miste ze haar zo geliefde matcha lattes en besloot ze dat ze matcha naar Nederland ging halen. En zo geschiedde. Ze vond in Alexander Dengler en Ilona Swagemakers goede zakenpartners voor haar eerste matchabar in Amsterdam en samen hebben ze Matcha Mafia gelanceerd.

Matcha Mafia matchabar in de Pijp

In Japan wordt je werkelijk waar om je oren geslagen met dit gezonde helende groene goedje. Ik heb de afgelopen weken dan ook behoorlijk wat matcha gehad. Vooral de matcha mochi was mijn favoriet 🙂

Matcha Mafia haalt hun matcha dan ook linea directa uit Japan. Uji om precies te zijn, want daar hebben ze blijkbaar de hoogste kwaliteit Ceremonial Grade Matcha. Mijn kennis over matcha gaat niet zo ver (eigenlijk helemaal niet zover), dus ik ben blij dat het team van Matcha Mafia het voorwerk en uitzoekwerk naar de beste matcha heeft gedaan en dat ik alleen nog maar op mijn fietsje hoef te springen om naar deze nieuwe matchabar te trappen.

Matchabar met matchasnacks en drinks

Het regent lattes bij Matcha Mafia. Afhankelijk van wat er past bij het seizoen hebben ze acht verschillende soorten lattes die zowel warm als koud geserveerd kunnen worden. Ga je voor een veganvariant, dan kun je kiezen uit een latte havermelk, kokosmelk, amandelmelk of sojamelk. Kunstmatige kleurstoffen zul je bij de lattes van Matcha Mafia niet terug vinden, alles is 100% puur natuur. Vooral de choco spice latte klinkt goed!

Verder hebben ze ook power balls, vegan en glutenvrije chiazaadpudding jars en snacks zoals matcha banana cake en mochi (oehhhh!!!). En om je dorst te lessen op hete zomerse dagen hebben ze ook verfrissende limonades. Oh en je kunt bij matchabar Matcha Mafia ook matcha kopen voor thuis. En thuis laten bezorgen kan ook via Uber Eats (en binnenkort ook Thuisbezorgd).

Matcha Mafia bar Amsterdam gezond eten
liever chiapudding zonder matcha? dat kan ook

Wat is matcha precies?

Matcha is een poedervormige groene thee. Deze gezonde groen thee zit bomvol antioxidanten en aminozuren (L-theanine). Omdat je het gehele theeblad drinkt (of eet) krijg je alle voedingsstoffen binnen. Matcha heeft dan ook 137 keer meer antioxidanten dan normale groene thee. Wowie! Matcha geeft je een energieboost omdat de cafeïne langzaam wordt toegediend, dus zeg maar dag tegen cafeïne pieken en dalen.

Matcha Mafia
Saenredamstraat 26
Amsterdam Zuid | De Pijp
Ontbijt | lunch | snack | take out | delivery

Openingstijden Matcha Mafia:
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 19.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur

Foto credits: Matcha Mafia

[mapsmarker marker=”190″]

Tags: nieuwe matchabar in Amsterdam Zuid | matchabar in de Pijp | gezond eten in Amsterdam Zuid | waar kun je matcha kopen? || vegan snacks, chiapudding, mochi | matcha voor thuis | gezond eten halen in Amsterdam | vegan eten in Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Karaat Amsterdam restaurant bar Houthavens
Deze goed gesmoelde spot gaat morgen open in de Houthavens

De ene na de andere goed gestijlde zaak opent in de Houthavens. Vanaf morgen open Karaat Amsterdam. Lees verder

Sluiten