Nieuw: The Harbour Club Kitchen

Fans van The Harbour Club opgelet! In het Apollohotel in Amsterdam Oud Zuid is de nieuwste spin-of van het Harbourconcept neergestreken: The Harbour Club Kitchen. En daarmee is het zusje van The Harbour Club en The Oyster Club geboren.

Plekje aan het water

Deze nieuwe spot heeft een mooie plek aan het water. Dus ideaal voor een lekker ontbijt, uitgebreide lunch, borrel of diner in het zonnetje met uitzicht over het water.

The Harbour Club Kitchen

BBQ aan!

The Harbour Club Kitchen staat voor het beste vlees (bijv. Wagyu beef), verse vis, knapperige groenten en sappige kreeften. En natuurlijk de befaamde sushi’s en sashimi’s waar The Harbour Club om bekend staat. Maar ook de Franse rotisserie en de BBQ hebben een flinke rol bij deze nieuwe spot. Dat wordt dus lekker vlees en vis van de grill en dat lekker on-Hollands het hele jaar door.

Allure

En zoals je van de Harbour Group mag verwachten is deze nieuwe spot ook fijn voor het oog. The Harbour Club Kitchen is geopend vanaf vrijdag 29 mei.

The Harbour Club Kitchen
Apollolaan 2
Amsterdam Zuid
theharbourclubkitchen.nl

Getest: Hotspot SanGeorge Amsterdam. Downtown Italian.

Translate»
Lees vorig bericht:
Sangeorge Amsterdam Italiaans restaurant
Getest: Hotspot SanGeorge

Sinds begin april heerst er een heel fijn Italiaans sfeertje aan de Stadhouderskade. En dit komt allemaal door de heerlijke...

Sluiten