Nieuwe hotspot met verborgen tuin

Ohhh ik hou zo van verborgen plekjes. Het voelt altijd zo speciaal als je er eentje hebt ontdekt. Pause is zo’n hidden gem. Een nieuwe hotspot in hartje centrum van Amsterdam waar je fancy pancy kunt relaxen.

Hier kun je even op de pauze button drukken en even niets meer hoeven. En jezelf neervlijen met een cocktail en iets delish te happen op handreikafstand.

Pause Pulitzer Hotel Prinsengracht

 

Ok, even over het interieur…wauw. Al dat marmer, fluweel en messing make you feel like a princess 🙂

Natuurlijk kun je bij Pause ook iets happen. Denk aan gerookte-ricottasalade, Caesarsalade en avocadotoast. Uiteraard met een wijntje on the side.

Pause Amsterdam Pulitzer Hotel

Vooral de clubsandwich is echt niet te doen lekker. Er zit een super lekkere kruidenmayo op die het he-le-maal af maakt.

Pasta voor lunch, I love it! Super fijn dus dat Pause een pasta pesto op de kaart heeft staan. Eentje met verse pesto dat dan wel natuurlijk, compleet met pistachenoten. Mjam!

 

Zoetekauwen kunnen helemaal opgaan in de sweet department van Pause. Macarones, lemon meringue pie en nog meer zoet lekkers vind je in de vitrine van deze nieuwe hotspot in het Pulitzer Hotel aan de Prinsengracht.

Restaurant Pause Pulitzer Amsterdam centrum

Ook zo’n fijne plek: Restaurant Jansz.

Wat deze nieuwe bar extra fijn maakt is de nieuwe verborgen tuin. Tussen de grachtenpanden vind je deze groene oase. Met mooi weer plant je kont neer op een van de comfy sofas op het terras.

Pause
Prinsengracht 315-331
Amsterdam Centrum
Ontbijt | koffie | lunch | brunch | drinks | dinner | terras

Openingstijden:
Maandag tot en met zondag van 7.00 uur tot 21.00 uur

[mapsmarker marker=”249″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Vermeer Amsterdam bar centrum
One to try: Restaurant Vermeer

Restaurant Vermeer valt in de categorie 'voor-op-je-lijstje-voor-een-bijzondere-avond', want ook al is dit restaurant Lees verder

Sluiten