Funky pita’s bij Pita Queen in Market 33

Op zoek naar wat nieuws om je tanden in te zetten? Wacht dacht je van een broodje pita? Nee niet zo’n ordinaire pita shoarma of pita kaas (wat overigens af en toe bijzonder fijn kan zijn), maar een funky pita. Bij Pita Queen kun je namelijk deze steeds populair wordende broodjes happen. Je vindt deze vrolijke food stand in Market 33, de foodhallen van Amsterdam Zuid.

Pita’s, salades en soep

Bij Pita Queen kun je kiezen uit pita’s (zoveel soorten!), healthy salades of een warming soepje. Alles (ja zelfs de pitabroodjes) is homemade. Chef Mo stond ooit bij Bo Cinq in de keuken en tovert nu delicious pita’s uit zijn keuken.

Als je net zoals ik niet kunt kiezen, kan ik je de zes mini’s aanraden. Je krijgt dan twee keer vis, twee keer vlees en twee keer vega. Kun je een beetje van alles een beetje proberen. Heb je een kleine trek? Dan kun je ook gaan voor de drie mini’s.

Pita Queen Amsterdam Zuidas

Ze zijn allemaal fingerlicking good, wat een smaakexplosies! Maar mijn favo pita’s waren toch wel de pita met Peking Duck (super smaakvol en mals) met honing en five spices en de gegrilde tonijn met limoen hummus en koriander. So good! Daar moesten we nog een portie van laten komen. Dat snap je natuurlijk wel.

Pita Queen Amsterdam Market 33

Naast super tasty pita’s maken vinden ze het bij Pita Queen ook belangrijk dat er rekening wordt gehouden met bewuste foodies. Zo hebben ze volkoren en glutenvrije pitabroodjes die zeker niet onderdoen voor de ‘gewone’ pitabroodjes. En ook vega’s en veggie fans komen aan hun trekken.

Pita Queen Amsterdam Zuidas

Zin om wat pita’s te dippen? Je kunt ook dip pita’s met verschillende smeersels bestellen.

pita-queen-market-33

Wil je liever thuis je broodjes pita oppeuzelen? Pita Queen doet ook aan take out en delivery.

Direct pita bestellen bij Pita Queen.

Wat een fijne spot om lekker even neer te strijken met iets yummies voor je neus. Ideaal voor de lunch, maar ook voor tijdens borreltijd of diner. Hmmm I’ll be back.

Pita Queen (in Market 33)
Claude Debussylaan 33
Amsterdam Zuidas
Ontbijt | lunch | brunch | diner | take out | delivery

[mapsmarker marker=”277″]

Translate»
Lees vorig bericht:
restaurant bistro anna amsterdam centrum
Restaurant ANNA nu ook bistro en wijnbar

Restaurant ANNA op de Warmoesstraat heeft iets nieuws. Naast een avondje stylish fine dining met knappe gerechten en fijne wijnen ...

Sluiten