Waarom Primi Vondelpark mijn favoriete Italiaanse spot is

Primi Vondelpark is alles wat je wilt van een goede Italiaan: het eten is subliem, de sfeer huiselijk (alsof je bij ze thuis bent aangeschoven), de wijnen zo goed dat je er niet vanaf kunt blijven en de service snel, goed en gastvrij. Dit alles maakt dat Primi op de Amstelveenseweg mijn nieuwe lievelings is als het aankomt op Italiaans eten in Amsterdam.

Primi Vondelpark heerlijk Italiaanse gerechten

Hieronder een idee van wat je voorgeschoteld krijgt als je bij Primi Vondelpark aanschuift. En goed nieuws: ze hebben een terras waar je lekker buiten van hun Italiaanse lekkernijen kunt genieten. Oh yes!

Deze tomatensalade bewijst dat een gerecht niet zo heel veel nodig heeft zolang je maar goede producten gebruikt. De tomaten zijn kleine smaakbommetjes en een feest om van te snoepen.

Pulpo zo zacht en smaakvol dat je jezelf gelukkig prijst dat je je tanden erin mag zetten, dat is de pulpo van chef Mateo. Een heerlijk zomers gerecht dat ik iedere dag wel zou kunnen eten.

Primi Vondelpark Amstelveenseweg

Dit kunstwerkje is niet alleen fotogeniek, maar ook nog eens een traktatie voor de mond. De aubergine is heerlijk, de pasta perfect al dente, de saus één en al smaak. Hmmm ik ben verliefd op dit geweldige gerecht.

Primi Vondelpark Italiaans restaurant Amstelveenseweg

De bàbà (zompige rum cake) is een perfecte afsluiter van dit heerlijke maaltje. Een dessert waar we samen lustig van lepelen.

Een hele dikke like voor Primi Vondelpark. Ik kom hier heel gauw weer terug.

Primi Vondelpark
Amstelveenseweg
Amsterdam Zuid | Schinkelbuurt
Drinks | diner | terras

Openingstijden:
Dinsdag tot en met donderdag van 18.00 uur tot 22.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 18.00 uur tot 22.30 uur
Zondag van 18.00 uur tot 22.00 uur

[mapsmarker marker=”8″]

Tags: beste Italiaan van Amsterdam | Italiaans restaurant Amsterdam Zuid | nieuw Italiaans restaurant op de Amstelveenseweg | Italiaans eten in Amsterdam Zuid

Translate»
Lees vorig bericht:
Hotspot van de week: Clubhouse Amsterdam

  Why go: funky spot met verborgen terras Lees verder

Sluiten