Getest: Zoldering takeaway menu

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik de laatste tijd (net zoals waarschijnlijk velen van jullie) mijn takeaway en delivery-spel flink heb geprofessionaliseerd.

Taco’s, Koreaans, sterrenmaaltijden, asperges, surf & turf, Filipijns…alles kwam wel voorbij. Ook het speciale in-tijden-van-quarantaine-menu van restaurant Zoldering testte ik uit. Zoldering is het restaurant van Tomas Bron, Wout Jans, Job Seuren en Joost Clarijns op de Utrechtsestraat. Een plek waar je pre-corona gezellig kon langswippen voor hele mooie wijnen en wat lekkers erbij te eten (en vanaf volgende week kan het weer!). Hele mooie wijnen, want het druivensap speelt een flinke hoofdrol bij deze zaak.

Ik wil deze Zoldering dinerbox bombarderen tot het gezelligste afhaalmenu van allemaal. Het begint met een mooie plak paté, cornichons, uitje, prachtige mosterd. Echt zo’n binnenkomer waarvan je weet oh jee dit wordt een te gezellige avond waar ik waarschijnlijk morgen spijt van krijg. Als je nog niet van plan was om een wijntje voor jezelf in te schenken, dan brengt dit voorgerecht je wel in de verleiding. Daarna volgt een kabeljauw met handgerolde couscous en antiboise. Zo’n heerlijk no nonsense gerecht wat je voor even naar de Middellandse zee brengt. Niet te moeilijk doen, maar gewoon goed en lekker. Schenk dat glas nog maar even bij… En om af te sluiten een superfris en fruitig dessert met aardbei (eerst nog even aanmaken met de vlierbloesemsiroop) en opmaken met wat plukjes cake ertussen. Ook zo’n gezellig gerecht.

Al met al een te gek driegangenmenu waar je geheid een te gekke avond hebt.

Bekijk hieronder de video van het Zoldering takeaway menu.

Zoldering Amsterdam
Utrechtsestraat 141H
Amsterdam Centrum
Takeaway

Tags: Zoldering takeaway | afhaalmenu restaurant Zoldering Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Intisari Indonesisch restaurant rijsttafel
Getest: Indonesische rijsttafel van Intisari (PERMANENT GESLOTEN)

Verscholen middenin de Baarsjes vind je Intisari bistro Indonesia, een van de leukste (en lekkerste) Indonesische restaurants van Amsterdam. Lees...

Sluiten