Succesvol Thais restaurant Bird opent Silom Thai Brasserie

Silom Thai Brasserie jouw nieuwe favo Thai food spot?

Iedereen kent Thais restaurant Bird op de Zeedijk inmiddels wel. Al jaren staan de Thaise food spots op de Wallen van Patrick en Boy bekend om hun yummie Thaise dishes. En nu krijgen deze twee Thaise knallers een jonger zusje erbij: Silom Thai Brasserie.

Silom Thai Brasserie in Amsterdam Centrum

In het prachtige mooie historische pand waar voorheen Lt. Cornelis zat aan de Voetboogstraat vind je Silom Thai Brasserie. Een nieuw Thais restaurant waar je jezelf eens goed kunt installeren en even op je dooie gemakje verschillende Thaise gerechten te verorberen. Ik vond het altijd al een waanzinnig gaaf pand en de inrichting was ook bijzonder fraai, maar de mannen achter Bird hebben er hun eigen touch aan gegeven en het ziet er zeker niet verkeerd uit. Hier wil ik best wel even neerstrijken voor een sessie Thais eten. Mjam!

Silom Thai Brasserie restaurant eigenaren Bird Amsterdam

Fine Thai dining

Thais restaurant Bird op de Zeedijk staat toch wat meer bekend als de vlugge Thai, maar Silom Thai Brasserie is wat meer gericht op Thais uit eten gaan. Op de kaart staan Thaise gerechten uit verschillende Thaise regio’s. Uiteraard vind je er de alom bekende Thaise gerechten op de kaart zoals de tom yam, laab (Thaise vleessalade), pikante papayasalade, de Massaman curry en khao soi kai. Maar chef Suksuwat heeft ook wat experimentelere Thaise gerechten voor je. Wat dacht je van saté van krokodillenvlees? Maar dan wel weer met hun signature satésaus. Niet avontuurlijk genoeg? Neem dan de gefrituurde sprinkhanen. Speciaal voor de liefhebber.

Silom Thai Brasserie is iedere dag van de week geopend.

Silom Thai Brasserie Thais restaurant Amsterdam
Thais restaurant Silom Thai Brasserie

Silom Thai Brasserie
Voetboogstraat 13-17
Amsterdam Centrum
Lunch | drinks | diner

Openingstijden:
Maandag tot en met zondag van 14.00 uur tot 23.00 uur

Foto credits: Silom Thai Brasserie

[mapsmarker marker=”152″]

Tags: Thais restaurant Amsterdam Centrum | eigenaren Thais restaurant Bird openen Thaise brasserie | Thais eten in Amsterdam Centrum \ beste Thai Amsterdam | waar kun je goed Thais eten in Amsterdam? | welke Thaise restaurants zijn er in Amsterdam? | lekker Thais eten in Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Par Hasard West Amsterdam friet patat
Beste frietzaak van Amsterdam opent friterie op Hoofddorpplein

Maar liefst drie keer verkoos het AD hun friet tot de beste van Amsterdam. Lees verder

Sluiten