Beste bartender van de wereld opent cocktailbar Super Lyan in Amsterdam

Gruwelijk goede cocktails nippen kan straks bij deze nieuwe bar!

Ryan Chetiyawardana, ook wel bekend als Mr Lyan, werd in 2015 uitroepen tot international bartender of the year, in 2018 werd zijn cocktailbar Dandelyan uitgeroepen tot de nummer 1 van de World’s 50 Best Bars, maar dat is maar een greep uit de awards die deze beste man in ontvangst heeft mogen nemen.

Super Lyan Cocktailbar in Amsterdam Centrum

Super Lyan is een cocktailbar in de wijk Hoxton in Londen en deze bar verhuist nu dus naar Amsterdam. Goed nieuws dus voor iedereen die wel houdt van een goede shaken or stirred. Super Lyan wordt een all day neighbourhoodbar waar je ’s morgensvroeg al in de Super Lyan’s courtyard terecht kunt. In de namiddag kun je bij de bar eten en drinken tot laat. Mr Lyan draait zijn hand niet om voor creatieve en innovatieve dingen, dus ik kijk niet vreemd op als hij met iets geks komt. Voor de styling en inrichting van deze nieuwe cocktailbar in Amsterdam Centrum zijn creative director, Jacu Strauss en zijn team van Lore studio opgetrommeld. Zij hebben al eerder de inrichting gedaan voor bars van Mr Lyan, dus dat moet wel goed komen.

Thomas Datema bartender cocktails
Thomas Datema bij Rosalia’s Menagerie

Thomas Datema gaat de bar runnen

Aan het hoofd van de bar komt een bekende uit de Amsterdamse cocktailwereld: Thomas Datema. Datema werkte voorheen bij Hiding in Plain Sight en was mede-oprichter van cocktailbar Rosalia’s Menagerie. Thomas gaat de bar samen met Alex Lawrence die voorheen head bartender van Dandelyan was runnen.

Cocktailbar Super Lyan opent medio april 2019 op de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum.

Eindelijk een Napolitaanse pizzabakkerij in Amsterdam. En hun pizzakorst is zo ongelooflijk fluffy.

Super Lyan
Nieuwezijds Voorburgwal 5
Amsterdam Centrum
Cocktails

Openingstijden:
Volgen snel

Hoofdfoto gevonden op de website van Mr Lyan

[mapsmarker marker=”135″]

Tags: werelds beste cocktailbar opent bar in Amsterdam | Ryan Chetiyawardana (Mr Lyan) opent cocktailbar in Amsterdam Centrum | nieuwe cocktailbar in Amsterdam Centrum | cocktailbar Nieuwezijds Voorburgwal Amsterdam Centrum | beste bartender van de wereld opent cocktailbar in hartje Amsterdam | cocktails drinken in Amsterdam | Thomas Datema barmanager Super Lyan | beste cocktailbar van Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Bord'Eau Amsterdam
Dineren bij restaurant Bord’Eau is intens genieten

Veggies before meat? Wel bij dit geweldige vega menu. Lees verder

Sluiten