Supperclub, Hoppa! en Apt. drie nieuwe hotspots

Bye bye Jonge Roelensteeg en hello Odeon is het voor Supperclub Amsterdam. De fancy bar slash restaurant slash club is namelijk neergestreken in het imposante pand aan de Singel. Maar er is meer, want in hetzelfde pand vind je ook bar HOPPA! en Apt. Twee fijne spots voor drinks.

Supperclub Amsterdam

De signature bedden zijn ook hier weer te vinden en natuurlijk het strakke wit dat we gewend zijn van het fancy concept. Maar dan wel op zo’n manier dat de mooie klassieke details van Odeon hier en daar er tussen door piepen. Architectenbureau Concrete heeft weer haar best gedaan. Want het is een mooie mix van oud en nieuw geworden. Een fijne spot voor drinks, food en clubavonden tot vroeg in de ochtend.

supperclub amsterdam odeon centrum

supperclub amsterdam odeon

HOPPA!

Lekker chillen met een lekker (speciaal) biertje ? Dat kan bij HOPPA! een stoere ‘intimate’ en kleine bar.

Bar Hoppa! Amsterdam Supperclub Spui

Apt. American Style Bar

Niemand minder dan beste bartender van Nederland Tess Posthumus heeft een aantal cocktails speciaal voor bar Apt. samengesteld. Deze bar met een Amerikaans tintje is een walhalla voor cocktail liefhebbers. Op de kaart staan golden oldies en new style cocktails die ontstaan zijn in hun eigen lab.

Bar Apt. American Style Amsterdam hotspot Spui

Supperclub AmsterdamHoppa!Apt.
Singel 460
Amsterdam centrum
supperclub.amsterdam
hoppa.amsterdam
apt.amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Kleine kunstwerkjes en smaaksensaties

De Kersentuin is helemaal vernieuwd. De bezem ging door het interieur en twee sterrenchef Stefan van Sprang (bekend van restaurant...

Sluiten