Deze nieuwe Friese bar is een uitkomst voor Friese Amsterdammers met heimwee

Misschien heb jij wel een vriend of vriendin die uit Friesland komt en die af en toe het hoge noorden van Nederland mist, nou dan kun je hem of haar vanaf nu blij maken. Want vanaf vandaag opent de Friese bar en restaurant Thúskomme haar deuren in Amsterdam Oost.

Thuskomme Friese bar restaurant

Een bar restaurant met een vleugje Fryslân noemen ze het zelf. Ik denk dan zelf aan een heerlijke nuchtere bar waar je lekker gewoon jezelf kunt zijn. Maar om het zelf te ervaren kun je as we speak naar de soft opening van Thúskomme, want ze zijn om 14.00 uur open gegaan na een lange zware maar leuke verbouwing. Soft open want ze zijn nog niet helemaal af, maar de keuken werkt, de tap doet het, uit de koffiemachine komen bakkies leut en de speciaalfrisjes, speciaal bieren en biowijnen staan koel. Dus genoeg reden om de tent gewoon open te gooien en te vieren dat ze er zijn! Dus als je nog een plek zoekt om vanmiddag het weekend op gepaste wijze in te luiden, weet je waar je moet zijn. Extra leuk voor je vrienden uit…juistem!

Als je hun website bezoekt zie je dingen zoals binnentuin en terras voorbij komen. Dusss betekent dit dat we er een fijne zonplek bij hebben voor aankomend voorjaar en zomer? Dat zou wel te gek zijn.

Woehoe goed nieuws voor de karaokefanaten onder ons. Amsterdam krijgt haar eerste Japanse karaokebar. Compleet met zes privé karaokekamers en Japanproof sfeer. Nice!

Ook nieuw in Amsterdam Oost: Een oester- en visbar waar ze koken met een Nordic twist.

Thúskomme
Batjanstraat 1A
Amsterdam Oost
Lunch | borrelen | diner | fijn terras

Foto credits: Annelies Verhelst

[mapsmarker marker=”475″]

Tags: Friese bar restaurant Amsterdam | nieuwe bar Amsterdam Oost

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Parrano kaas diner met kaas
Ik had een te gek diner met Parrano en mijn favo foodie friends

Tijdens een culinaire reis met Parrano in Toscane afgelopen september ontdekte ik al hoe onwijs fijn de kazen van Parrano zijn....

Sluiten