TonTon Club komt naar Amsterdam Oost

TonTon Club Oost wordt de derde TonTon Club van Amsterdam. Momenteel vind je al een paar arcadespellen bij Bar Sue op de Insulindeweg. Achterin de grote zaak staan aan paar retrogames, maar dat gaat dus veranderen. Want TonTon Club gaat de gehele toko overnemen en het gaat volledig TonTon Club heten.

TonTon Club Oost retrospellenparadijs

Ik belde gisteren even met eigenaar Tim Doornewaard en hij vertelde mij dat hij gewoon blijft en dat hij er altijd al van gedroomd heeft een eigen arcadehal te hebben. En die droom komt nu uit. ‘Natuurlijk is het gek om afscheid te nemen van je eigen concept, maar ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging.’ Vertelt Tim mij.

Het pand aan de Insulindeweg lijkt ervoor gemaakt te zijn om Amsterdams grootste arcadehal te herbergen. Wie had dat ooit gedacht toen Tim nog de Koreaanse foodspot Yokiyo op de Wallen runde? Hij vertelde mij een tijdje geleden dat hij het pand in Oost aangeboden kreeg terwijl het nog niet gebouwd was, hij moest er volgens de verkoper er maar op vertrouwen dat het wat werd. En nu dus TonTon Club Oost waar meer dan 20 games komen. Zowel achterin de zaak als op het podium kun je straks er lustig op los airhockeyen of je uitleven op Dance Revolutions.

Ton Ton Club Oost arcadespellen

Welke andere games er nog meer komen. ‘Mario Kart?’ Vraag ik hoopvol. Maar Tim vertelt mij dat ze pas ergens in november meer weten over exact welke retrogames ze kunnen verwachten. Dat wordt dus duimen!

Moet en zul je een avondje karaokezingen? Bij deze plekken kun je lekker karaokezingen en ook nog eens wat happen.

Ramen noodles en ramenburgers

En als je aan TonTon Club denkt, denk je ook aan food! Japanese food welteverstaan. En daarvoor zit je bij TonTon Club Oost wel goed. Er komen 80 zitplaatsen waar je voor, tijdens of na het gamen even kunt opladen met wat lekkers van de Japans-Amerikaanse kaart. Ik zeg ramen noodles!! En weet je wat super tof is? Op de kaart komen de beste TonTon Club gerechten van de afgelopen twee jaren. Cool!

Oh en er is meer. Ze gaan ’s middags al open en ze gaan zich ook richten op de Japanse brunch. Dat wordt Japanse pannenkoeken en ramenburgers happen voor de brunch!

Volgend weekend knallen TonTon Club en Bar Sue er nog even een feestje doorheen, in november gaan ze dicht om de boel te verbouwen en ergens in december gaan ze weer open.

Heb je de nieuwe pop-up streetfoodbar op de Marnixstraat al gespot? Hij is er nog tot en met december.

TonTon Club Oost
Insulindeweg 1a
Amsterdam Oost
Lunch | brunch | drinks | diner | terras

Openingstijden TonTon Club Oost:
Als het goed is de Ton Ton Club dagelijks vanaf 13.00 uur open

Foto credits: Thom van Boheemen

[mapsmarker marker=”438″]

Tags: TonTon Club Amsterdam | nieuwe spots Amsterdam Oost | ramen noodles Amsterdam | Japans eten Amsterdam Oost

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Spingaren Amsterdam centrum
Getest: Restaurant Spingaren eerste charcuterierestaurant van Amsterdam

Restaurant Spingaren, het eerste charcuterierestaurant in Amsterdam, opende eind vorige maand haar deuren in hartje centrum van Amsterdam. Lees verder

Sluiten