Toastable: tosti paradijs in hartje Amsterdam centrum

Opeens een enorme craving voor een tosti en de usual saaie geroosterde bammetjes ham/kaas zat? Dan is het tijd voor een bezoek aan Toastable aan de Singel. Op een zwaar toeristische plek (maar misschien net zo verscholen dat de toeristen wegblijven) zit het schattige tentje Toastable in de kelder van nummer 441 (om de hoek van de Heilige Weg). Binnen staan kleine tafeltjes verspreid kleine tafeltjes en er is een grote aanschuiftafel. Het is flink druk als we binnenkomen, maar weten ons nog net te installeren aan de gezamenlijke tafel.

Op de kaart van Toastable zoals verwacht verschillende driedubbele tosti’s. Belegd met verschillende kazen, vleesvariaties, tonijnsalades etc etc. Daarnaast ook zoete verwennerijen zoals cheesecake of yoghurt met cruesli. De porties zijn groot en om ons heen wordt gesuggereerd de tosti’s kleiner te maken of halve porties te serveren. Er wordt ons zelfs de helft van de tosti aangeboden door onze buren aan de tafel. Ik zeg: Gewoon delen!

Toastable leuk zaakje voor tosti's in hartje centrum Amsterdam
Toastable leuk zaakje voor tosti's in hartje centrum Amsterdam

Ok, dus de porties zijn flink maar je krijgt tenminste waar voor je geld. Ze zijn bij Toastable ook niet zuinig met het beleg dus al met al een fijne tosti ervaring. Vooral de tonijnsalade is een aanrader. Ook de verse sapjes en verse cheese cake maken een pitt stop bij Toastable zeker de moeite waard!

Toastable leuk zaakje voor tosti's in hartje centrum Amsterdam
Toastable leuk zaakje voor tosti's in hartje centrum Amsterdam

Benieuwd naar de menukaart van Toastable? Klik hier

Toastable
Singel 441
Amsterdam Centrum
www.toastable.nl

Openingstijden:
Dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur

Kijk wat leuk een reactie van Toastable zelf!

Toastable Twitter

Leave a Comment

Translate»
Lees vorig bericht:
Lunchen aan de gracht

Amsterdam stikt van de mooie grachten. Wat is er nou heerlijker dan wandelen over deze mooie grachten? Nou eigenlijk heel...

Sluiten