Vegan Junkfood Bar komt naar de Pijp

Vegan Junkfood Bar opent in de Pijp! De junk food bar waar je je buik rond kunt eten aan veganistische snacks zit natuurlijk al een tijdje aan het Staringplein in Amsterdam Oud-West. En hun vegan bites vinden blijkbaar gretig aftrek want ze doen het goed genoeg om een tweede vegan junkfood bar te openen waar je heel goed vegan kunt eten.

Vegan Junkfood Bar in de Pijp

Waar je precies moet zijn voor een sessie vegan eten? Vegan Junkfood Bar opent op het Marie Heinekenplein, yup aan hetzelfde plein als De Tulp en om de hoek van Hoed & Krelis. En net zoals haar grote broer kun je je hier tegoed doen aan vegan burgers, knapperige patatjes van zoete aardappel, vegan nuggets, maar er is meer. Hoor dit: Vegan cocos softijs. Jawel! Hoe lekker is dat!

En ook wordt deze nieuwe vegan bar in de Pijp groter, badder en cooler dan de vegan bar in Amsterdam Oud-West. Vegan Junkfood Bar in de Pijp is vanaf eind deze maand AAN!

Heb je nu al zin om iets vegan te happen in de Pijp? Bij Mastino Pizza in de Pijp hebben ze vegan pizza’s met verschillende vegan toppings. Jawel!

Gek op Asian streetfood? Shanghai Bistro is ook net open in de Pijp. Deze nieuwe te gekke spot vind je op de Van Woustraat en heeft killer dumplings waar je later nog van droomt.

Vegan Junk Food Bar
Marie Heinekenplein 9-10
Vegan spot Amsterdam Oud-Zuid | Amsterdam Zuid | De Pijp
Lunch | borrel | diner | snacken

Openingstijden Vegan Junk Food Bar in de Pijp:
Maandag tot en met zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur

[mapsmarker marker=”417″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Truffels zoeken, wijnproeven en Italiaans koken in Toscane

Ik mocht drie dagen met Parrano kaas naar Villa Parrano in Toscane. Lees verder

Sluiten