Yama Ramen nieuwe ramenspot op de Westerstraat

Yama Ramen gaat ramen noodles fans die in de Jordaan wonen heel erg blij maken, want dit nieuwe ramenrestaurant komt op de Westerstraat.

Yama Ramen ramenrestaurant Westerstraat

Toen ik gisterenavond voor Westerstraat nummer 40 stond waar ramenrestaurant Yama Ramen straks gaat komen waren de ramen nog afgeplakt en verraadde een A4’tje tegen het raam dat ze op zoek zijn naar personeel. Verder is er behoorlijk weinig online te vinden over Yama Ramen. Er is wel een gelijknamig ramenrestaurant in New York City, maar of dit toeval is of dat die twee wat met elkaar te maken hebben, is nog de vraag. En of er naast dampende kommen gevuld met bouillon en ramennoedles ook ander Japans lekkers te verkrijgen is, is nog even afwachten. En wat voor soort ramennoedels en ramenbroth? Wordt het tonkotsu met Sapporonoedels of toch Hakata noedels? Misschien komt Yama Ramen wel met geheel andere ramennoedels. Zou zomaar kunnen, er zijn zoveel varianten.

Het is dus afwachten maar weer, maar ik hou ze in de smiezen. En kan niet wachten om met mijn eigen ogen te zien wat er van dit nieuwe ramenrestaurant in de Jordaan gemaakt wordt. En natuurlijk sta ik te poppelen om de ramennoedelssoep (en meer?) te proeven.

Het verhaal achter de beste ramen noodles soep van Amsterdam.

Binnenkort op de Jan Pieter Heijestraat in Oud-West: Taka’s Kitchen. Je weet wel die pop-up in toko Dun Yong op de Wallen? De Japanse chef Taka gaat nu zijn eigen ramenrestaurant openen in de Helmersbuurt.

Ramennoedels wat is het precies?

Wil je een keertje zelf ramen noodles soep maken? Zo maak je je eigen ramen noodles soep.

Yama Ramen
Westerstraat 40
Amsterdam Centrum | Jordaan
Diner

Openingstijden:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”494″]

Tags: Nieuw ramenrestaurant Amsterdam | nieuw ramenrestaurant Amsterdam Jordaan | ramenrestaurant Westerstraat Amsterdam | ramenrestaurants Amsterdam | waar kun je ramennoedels eten in Amsterdam? | welke ramenrestaurants in Amsterdam zijn er.

Translate»
Lees vorig bericht:
Kas Kantine Amsterdam Nieuw-West
De KasKantine, je weet wel die toffe urban farm, komt naar Nieuw-West

Misschien ben je wel bij hun eerste locatie bij Halfweg geweest, Lees verder

Sluiten