Bar Bouwmeester nieuwe spot op de Rijnstraat

Bar Bouwmeester is een nieuwe bar restaurant in de maak in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Op de plek waar ooit Lot’s Lunchroom zat (naast de CoffeeCompany) zit deze nieuwe bar.

Bar Bouwmeester Amsterdam Zuid

Een fijne bar in de Rivierenbuurt waar je de hele dag achterover kunt zitten om te chillen dat is wat Bar Bouwmeester is. De inrichting is lekker minimalistisch zonder ongezellig te zijn. Ze werken ook zoveel mogelijk met lokale producten om zo de uitstoot te beperken. En er is zelfs een achtertuin waar je mini-me lekker rond kan rennen.

Door Michelin bekroonde chef opent twee ramenrestaurants in Amsterdam

Hier at ik de bizar lekkere ramen noodles

De hele dag bitterballen

Bij deze nieuwe Bar Bouwmeester kun je terecht voor een kop koffie, wijntjes, borrelen met een uitgebreide borrelkaart en ontbijtjes. Ook lees je dat flexwerkers welkom zijn, dus uitklappen maar die laptop!

Oh en deze nieuwe bar restaurant op de Rijnstraat wil vooral niet te moeilijk doen dus ze kijken niet zo naar de tijd van de dag. Om acht uur ’s avonds nog ontbijten? Waarom niet? En heb je om negen uur ’s morgens al een enorme craving in bitterballen? Dan gooien ze toch een paar van die gepaneerde ronde jongens voor je in het vet? Kan allemaal bij Bar Bouwmeester.

En ze zijn dus as we speak open.

Nieuw op de Utrechtsestraat: Pigs&Punch een walhalla voor cocktailfans en pork liefhebbers.

Bar Bouwmeester
Rijnstraat 36
Amsterdam Zuid | Rivierenbuurt
Ontbijt | lunch | brunch | borrel | drinks | diner

Openingstijden Bar Bouwmeester:
Woensdag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 0.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 0.00 uur
Zondag van 10.00 uur tot 21.00 uur

[mapsmarker marker=”406″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Takumi Rotterdam ramenrestaurant beste
Takumi Rotterdam bizar lekkere ramen noodles

Takumi Rotterdam is het kleine broertje van de populaire ramen noodleshop Takumi Düsseldorf in je raadt het al Düsseldorf. Lees...

Sluiten