Bar Italia is terug op het Rokin

Bar Italia wat heb ik daar toch een paar prachtavonden beleefd.

Vrijdagavond was Bar Italia avond. Italiaanse gerechten snoepen, drankjes doen tot laat (ik geloof dat er zelfs dansen op tafels praktijken zich hebben voltrokken, maar ik weet het niet meer zeker) en vervolgens uren later naar buiten struikelen om de weg naar huis terug te proberen te vinden. In 2015 werd Bar Italia omgetoverd tot Café de Paris. Pizza’s en Italiaans voer was ‘uit’, Amsterdammers wilden Franse gerechten en zo werd de nieuwe Frans getinte bar restaurant geboren aan het Rokin.

Bar Italia Amsterdam Rokin centrum hotspot cocktails

Bar Italia knalt er weer pizza’s uit

Maar we hebben het lang genoeg zonder de Italiaanse lekkernijen moeten stellen. Vijf jaar na de transformatie is Bar Italia weer terug aan het Rokin! Woehoe! Deze zomer wordt het extra zwoel met de Napolitaanse pizza’s van de chef en andere traktaties uit het land van la dolce vita!

Maar naast lekker tafelen kun je bij Bar Italia ook een échte Italiaanse espresso drinken, cocktails doen, borrelen en natuurlijk een dansje komen doen. Uiteraard kun je binnen goed zitten, maar Bar Italia heeft ook een te gek terras aan het Rokin waar je vreselijk goed zit.

Geen tijd om te blijven plakken? Je kunt de pizza’s ook gewoon bestellen via hun website en afhalen of laten bezorgen. Thuis, op kantoor, op de boot, in het park…waar jij maar wilt.

Bar Italia
Rokin 81 – 83 / Nes 96
Amsterdam Centrum
Ontbijt | lunch | borrel | diner | drinks

Openingstijden Bar Italia:
Maandag tot en met donderdag van 17.00 uur tot 3.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 17.00 uur tot 4.00 uur
Zondag van 17.00 uur tot 3.00 uur

Vanaf 18.00 uur kun je dineren bij Bar Italia. Eerder trek? All day brunchen kan bij Metropolitain, het dagconcept van Bar Italia, van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Plan je route naar Bar Italia

Foto credits: Bar Italia

Ook interessant:

Tags: Bar Italia is terug op het Rokin in Amsterdam Centrum | terug van weggeweest Bar Italia | Café de Paris wordt weer Bar Italia | nieuwe hotspots in Amsterdam | nieuw restaurant op het Rokin

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Bar Pif Amsterdam centrum uit eten wijn drinken
Bar Pif nieuwe wijnbar waar het ouderwets gezellig is

Bar Pif is splinternieuw en het oude interieur heeft een fraaie facelift gehad, maar ondanks dat voelt de nieuwe wijnbar...

Sluiten