Bar Italia is terug op het Rokin

Bar Italia wat heb ik daar toch een paar prachtavonden beleefd.

Vrijdagavond was Bar Italia avond. Italiaanse gerechten snoepen, drankjes doen tot laat (ik geloof dat er zelfs dansen op tafels praktijken zich hebben voltrokken, maar ik weet het niet meer zeker) en vervolgens uren later naar buiten struikelen om de weg naar huis terug te proberen te vinden. In 2015 werd Bar Italia omgetoverd tot Café de Paris. Pizza’s en Italiaans voer was ‘uit’, Amsterdammers wilden Franse gerechten en zo werd de nieuwe Frans getinte bar restaurant geboren aan het Rokin.

Bar Italia Amsterdam Rokin centrum hotspot cocktails

Bar Italia knalt er weer pizza’s uit

Maar we hebben het lang genoeg zonder de Italiaanse lekkernijen moeten stellen. Vijf jaar na de transformatie is Bar Italia weer terug aan het Rokin! Woehoe! Deze zomer wordt het extra zwoel met de Napolitaanse pizza’s van de chef en andere traktaties uit het land van la dolce vita!

Maar naast lekker tafelen kun je bij Bar Italia ook een échte Italiaanse espresso drinken, cocktails doen, borrelen en natuurlijk een dansje komen doen. Uiteraard kun je binnen goed zitten, maar Bar Italia heeft ook een te gek terras aan het Rokin waar je vreselijk goed zit.

Geen tijd om te blijven plakken? Je kunt de pizza’s ook gewoon bestellen via hun website en afhalen of laten bezorgen. Thuis, op kantoor, op de boot, in het park…waar jij maar wilt.

Bar Italia
Rokin 81 – 83 / Nes 96
Amsterdam Centrum
Ontbijt | lunch | borrel | diner | drinks

Openingstijden Bar Italia:
Maandag tot en met donderdag van 17.00 uur tot 3.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 17.00 uur tot 4.00 uur
Zondag van 17.00 uur tot 3.00 uur

Vanaf 18.00 uur kun je dineren bij Bar Italia. Eerder trek? All day brunchen kan bij Metropolitain, het dagconcept van Bar Italia, van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Plan je route naar Bar Italia

Foto credits: Bar Italia

Ook interessant:

Tags: Bar Italia is terug op het Rokin in Amsterdam Centrum | terug van weggeweest Bar Italia | Café de Paris wordt weer Bar Italia | nieuwe hotspots in Amsterdam | nieuw restaurant op het Rokin

Translate»
Lees vorig bericht:
Bar Pif Amsterdam centrum uit eten wijn drinken
Bar Pif nieuwe wijnbar waar het ouderwets gezellig is

Bar Pif is splinternieuw en het oude interieur heeft een fraaie facelift gehad, maar ondanks dat voelt de nieuwe wijnbar...

Sluiten