Oesters, deze ziltige lekkernijen prijken op menig restaurants. Want het geschenk uit de zee is populair en lekker veelzijdig. Natuurlijk kun je gaan voor oesters met een kneepje citroen of een basic vinaigrette met rode wijnazijn en fijngesneden sjalotjes, maar als je eens een keertje wat anders wilt neem dan een oester met een twist. Bij deze vijf spots hebben ze oesters die net even anders zijn. Slurpen maar! Bacalar: tostada met oesters Tacofanaten weten dat Bacalar in Amsterdam Noord de go-to spot is als je een gegarandeerd goede tacosessie wilt. Chef en eigenaar Joachim de Buck heeft het talent taco’s met een hoog oepfh-effect te creëren. Sappig, met verschillende zuren, pittig en hartige smaken…precies wat je wilt. En laat hij nou toevallig een oester ceviche tostada op het menu hebben staan. Oei oei die wil je toch gewoon proberen? Meer over Bacalar Bar Fisk: oesters met limonana vinaigrette Bar Fisk in de Pijp is sowieso een hele fijne spot om een visje te happen. En ze hebben oesters met een limonana vinaigrette op het menu staan. Kun je je voorstellen hoe deze frisse Israëlische limonade van vers geperste limoensap en geurige munt als vinaigrette op oesters smaakt? Mjam bestellen Lees verder
Soms kom je van die plekken tegen waarvan je het bestaan al lang kent, maar steeds maar niet de gelegenheid hebt gehad om langs te gaan. Lees verder
Oesters we houden van deze ziltige lekkernijen uit de zee. Lees verder
Pesca, het eerste restaurant in Amsterdam met een heuse vismarkt bestaat alweer twee jaar. Lees verder
Bar Restaurant LELY is zojuist neergestreken naast treinstation Lelylaan. Lees verder