Benji’s nieuw op de Wibautstraat

Fiets je in de buurt van de Wibautstraat en kan je wel een cafeïneshot gebruiken? Maak dan even een pitstop bij Benji’s op de Wibaut. Bij deze groene oase is het een en al funkyness en kun je jezelf installeren aan de houten tafeltjes of neerploffen in de comfy seats.

Benji's Amsterdam oost lunch

Op de kaart staat voor ieder wat wils. Van hummus totaan een sandwich met pastrami en healthy sojayoghurt totaan een broodje Rendang. Dat wordt een gevalletje keuzestress 🙂

Hij staat op mijn lijstje om binnenkort te proberen, dus wordt vervolgd.

Benji’s
Wibautstraat 196
Amsterdam Oost
Ontbijt | lunch | brunch | koffie

Bekijk de website

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Brooks Amsterdam brunch
Brunch & work at Brooks Amsterdam

  Een good old brunch, I love it. Stapels fluffy pancakes, krokante bacon, gepocheerde eitjes, crispy chips, Lees verder

Sluiten