Brunch & work at Brooks Amsterdam

 

Een good old brunch, I love it. Stapels fluffy pancakes, krokante bacon, gepocheerde eitjes, crispy chips, clubsandwiches en nog meer stevig voer waar je je op kunt werpen. Ik kan me bijna geen betere middagbesteding bedenken. Waar je kunt aanschuiven voor een full on brunch is bij Brooks Amsterdam op de Beethovenstraat. Voor een Boozy Brunch op zondag of een ‘gewone’ brunch op de andere dagen.

Brunch at Brooks

Met hun keuze-stress-opwekkende menukaart duurt het even voordat ik een knoop heb doorgehakt, maar het wordt de pancakes (met banaan, maple syrup en bacon) en Mexican style egg (een tortilla met kikkererwten, spinazie en een gepocheerd eitje) to share.

brooks-amsterdam-zuid-lounge

Ook de steak tartare en de egg Benedicts mogen even op de kiek, gewoon omdat ze zo fotogeniek zijn.

Yummy steak tartare (ik mocht een hapje stelen)

brooks-amsterdam-steak-tartare

De super fluffy pancakes. Mjam.

brooks-amsterdam-brunch-pancakes

Run eggie run…

brooks-amsterdam-brunch-lunch-ontbijt

Hoe mooi ziet deze egg Benedicts eruit? Woah die bacon! Ik heb er zelf niet van geproefd, maar ik hoorde tevreden geluiden.

brooks-amsterdam-eggs-benedict

We hadden ook frietjes besteld, maar die kwamen pas aan toen alles al op was, dus helaas te laat voor de foto. De patatjes waren erg welkom, ze konden precies de ruimte die ik nog over had in mijn maag opvullen zodat ik de rest van de dag door kon.

Brooks werkplek Amsterdam

Fijne werkplek

Chill aan Brooks is dat je er ook goed je laptop kunt openklappen om lekker weg te tikken. De sfeer is super relaxed en ik vind het fijn dat de meeste mensen er komen om te eten, een kop koffie te drinken of gezellig bij te kletsen. En aangezien de akoestiek formidabel is, is het geroezemoes heel erg prettig om in te werken. Uiteraard is er gratis wifi en kun je je accu in het stopcontact naast de grote werktafel pluggen. En heb je een meeting, dan verhuis je gewoon naar een van de naastgelegen tafeltjes. Super fijn dus.

Brooks Amsterdam
Beethovenstraat 43
Amsterdam Zuid
Ontbijt | lunch | brunch | borrel | diner

Openingstijden:
Dagelijks vanaf 8.00 uur tot 22.00 uur

Translate»
Lees vorig bericht:
Watergang dum dum palace amsterdam aziatisch restaurant
DUM DUM Palace Amsterdam

Asian food spots, daarvan kunnen er wat mij betreft geen genoeg zijn. En laat er weer iets nieuws open te...

Sluiten