PARK is nieuw en open for business

Hotel Arena heeft een flinke facelift gehad en een nieuw café-restaurant gelanceerd: Café-Restaurant PARK. De wandeling naar de ingang van het nieuwe restaurant is een real park experience, namelijk door het Oosterpark. Heb je nog geen genoeg van het park? Dan kun je jezelf installeren op het mooie en ruime terras.

restaurant park amsterdam

Of je ploft binnen neer en hebt dan dit uitzicht. Best ok niet?

cafe restaurant park Amsterdam

Ook een fijne spot: bij de open haard. Hoe cozy.

Restaurant bar PARK Amsterdam

Heb je een trek? Bij PARK kun je ook een hapje eten. Klassiekers zoals de Caesar Salad, Eggs Benedict en steak tartare vullen de menukaart. Wij mochten proeven van een aantal van hun gerechten.

cafe-restaurant-park-amsterdam-hotel-arena

De croque madame is te cute met de gebakken kwarteleitjes. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend yum! Krokante toast met daartussen een heerlijke gesmolten kaas en ham.

cafe-restaurant-park-caesar-salad

De Caesar vond ik niet zo heel erg spannend. Even de croutons nog even lekker bakken en iets meer dressing en ik was blij geweest.

cafe-restaurant-park-oost-amsterdam park-amsterdam-oost-cafe-restaurant

Wat wel ontzettend goed weg knabbelde zijn de vegetarische toasts. Wat een smaakbommetjes!

 

restaurant-amsterdam-park-oost

Steak tartare lijkt de nieuwe carpaccio, want dit vleesgerecht zie je steeds vaker op de kaart bij restaurants. Steeds weer in verschillende varianten, maar ik heb hem zelf het liefst super traditioneel, met een gepocheerd eitje en al. En dan is het altijd weer de vraag, gaat hij lopen of niet? En dit eitje is perfect gegaard en vindt als een waterval zijn weg over het vlees. Mooi! Qua smaak had hij van mij wel wat meer kick mogen hebben, hij is wat aan de flauwere kant namelijk.

I must admit they did a great job. PARK is echt door een ringetje te halen. Zowel qua locatie als qua interieur is het echt te gek. Ik zou mezelf zo een middagje op het terras of naast de open haard kunnen vermaken met een goed glas wijn turend naar het park. Best prima te doen lijkt me. Food wise betreft mogen ze nog wel even finetunen. Ik miste hier en daar wat smaak. Maar verder een coole plek om te vertoeven.

PARK Café-Restaurant
‘s-Gravesandestraat 51
Amsterdam Oost
Ontbijt | lunch | brunch | koffie | drinks | dinner | terras

Bekijk de website.

Translate»
Lees vorig bericht:
Benji's Amsterdam lunch oost
Benji’s nieuw op de Wibautstraat

Fiets je in de buurt van de Wibautstraat en kan je wel een cafeïneshot gebruiken? Maak dan even een pitstop...

Sluiten