Amsterdam Roest opent nieuwe spot Bombarie Amsterdam

Bombarie Amsterdam zo gaat de nieuwe spot van de breinen achter Amsterdam Roest op de Oostelijke Handelskade heten. Samen met twee nieuwe compagnons openen ze deze plek die wat reuring gaat geven in het Ontsmettingsgebouw in Amsterdam Oost dat voorheen dienst deed als quarantainegebouw, kraakpand, broedplaats en kunstcafé.

Bombarie Amsterdam restaurant

Op vrijdag 13 juli a.s. is het dan zover, dan gaan de deuren van Bombarie Amsterdam officieel open en is het café, restaurant, cocktailbar en expo iedere dag geopend voor lunch, borrel en diner. Op het menu komen gerechten die tot de verbeelding spreken en het grotere publiek aanspreken, maar dan wel met hier en daar een verrassende twist. Ook gaan ze mee met het seizoen, zodat de keukenbrigade gebruik kan maken van producten uit de buurt. De gerechten zullen gezond en uitgebalanceerd zijn en voor een groot deel ook passen bij een vega, vegan of flexitarische levensstijl. Speciaal voor de laatste groep is het ‘vegan for a day’-menu een nice to try.

Werk je in de buurt van Bombarie? Dan kun je voor 10.00 uur je lunchkeuze van jou en je collega’s doorgeven, om 12.00 uur staat je lunchpakket voor je klaar. Superhandig!

Bar Bombarie Amsterdam

Maar ook voor een drankje of twee, drie is Bombarie waar je moet zijn. De bartenders shaken maar al te graag een kick ass cocktail voor je. Je kunt er the ever greens verwachten, maar ook nieuwe freaky bedenksels. Geen cocktailfan? Dan kun je je ook storten op hun selectie van frisdranken, spirits, speciaal biertjes, wijnen, ciders en sappies.

Nice to know

Thijs Timmers, eigenaar van Amsterdam Roest en Bombarie Amsterdam is net zoals zijn broertje en zusje geboren op de zolder van het Ontsmettingsgebouw. Zijn ouders hadden het pand in de jaren 80 gekraakt toen zij moeder zwanger was. En Thijs heeft zijn hele jeugd op de Oostelijke Handelskade gewoond. Dus toen hij erachter kwam dat de voormalige Cantine ter overname stond bedacht hij zich geen twee keer om het over te nemen.

Genoeg reuring bij Bombarie

Vrijmi Bombarlag is de wekelijkse vrijdagmiddagborrel van Bombarie die wordt opgeleukt door fiets DJ Marcel Barlag. Iedere donderdag kun je er terecht voor een cocktailproeverij en iedere maand tref je er een andere expo aan. En in de grote gemeenschappelijke boekenkast kun je inspiratie opdoen met de gedeelde boeken over kunst, interieur, mode, architectuur, koken en meer.

Bombarie Amsterdam
Rietlandpark 373
Amsterdam Oost
Lunch | drinks | diner

Openingstijden:

Maandag tot en met donderdag van 11.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 11.00 uur tot 1.00 uur

Foto credits: Bombarie Amsterdam

[mapsmarker marker=”45″]

Tags: Nieuwe spot in Amsterdam Oost | nieuwe bar in Amsterdam Oost | nieuw restaurant in Amsterdam Oost | nieuw café Amsterdam Oost | nieuwe bar restaurant Oostelijke Handelskade

Translate»
Lees vorig bericht:
The Birdhouse Amsterdam oost
The Birdhouse Amsterdam, nieuwe funky hangout in Amsterdam Oost

The Birdhouse Amsterdam is neergefladderd op de Plantage Middenlaan in Amsterdam Oost. Lees verder

Sluiten