Café Enté een nieuwe bruine kroeg waar je terecht kunt voor heerlijke comfort food

Café Enté op de Lindengracht is een nieuwe bruine kroeg, maar dan wel eentje waar er goed gekookt wordt.

Je kunt hier binnenlopen om een bakkie te doen, voor een ijskoud biertje, lekker komen borrelen en/of blijven plakken voor het diner. En voor de dagen waarop je lekker buiten kunt zitten, hebben ze ook een terras. Iedereen is hier welkom, met of zonder reservering.

Tim en Natalie zijn de breinen achter deze nieuwerwetse kroeg en hebben elkaar op de horecawerkvloer leren kennen. Met Café Enté hebben ze een plek gecreëerd waar ze graag zelf zouden komen. Lekker easy going en laagdrempelig en waar je iedere dag van de week en op ieder moment van de dag kunt komen chillen. Of je nou lekker in je huispak wilt langskomen of juist opgedirkt voor een romantische date night, het kan allemaal bij Enté. De eigenaren wonen zelf in de Jordaan en hebben nu dus een plek voor de buurt weten te maken.

In de keuken staat Joris van Dijk. Chef Van Dijk heeft een aantal mooie restaurants op zijn cv staan: Rijsel, Marius, Zaagmolen, La Fiorita en Café Parlotte. Als dit geen mooi lijstje is weet ik het ook niet meer. De chef is meester in het creëeren van comfort food en dat is precies wat hij serveert bij Enté. Denk aan huisgemaakte pita met procureur of shakshuka (een paprika-tomatenstoof met ei). En natuurlijk horen daar mooie wijnen bij. Bij Enté hebben ze een wijnkaart dat volstaat met wijnen uit de oude wereld. Genoeg reden dus om eens langs te gaan bij Enté in de Jordaan.

Café Enté Amsterdam
Lindengracht 31
Amsterdam Centrum | De Jordaan
Lunch | borrel | diner | fijn terras

Openingstijden Enté Amsterdam:
Maandag tot en met zaterdag van 12.00 uur tot 0.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur

Plan je route naar Enté Amsterdam

Ook interessant:

Hoofdafbeelding van de Instagramfeed van Enté geplukt

Café Enté nieuwe bruine kroeg waar je goed uit eten kunt | nieuwe zaak op de Lindengracht in de Jordaan | Enté is een gezellige nieuwe buurtkroeg waar je goed kunt eten

Translate»
Lees vorig bericht:
Badcuyp nieuw barresto waar op open vuur wordt gekookt en je uit 250 verschillende wijnen kunt kiezen

Badcuyp, een nieuwe bar en restaurant op de Eerste Sweelinckstraat, zou zomaar je nieuwe favo hangout in de Pijp kunnen...

Sluiten