Badcuyp nieuw barresto waar op open vuur wordt gekookt en je uit 250 verschillende wijnen kunt kiezen

Badcuyp, een nieuwe bar en restaurant op de Eerste Sweelinckstraat, zou zomaar je nieuwe favo hangout in de Pijp kunnen worden.

Deze nieuwe restobar is gevestigd in wat voorheen Escobar was en is er eentje ‘voor de buurt’. Bij Badcuyp focussen ze zich op wijnen en no-nonsense koken op open vuur. Zo staan er maar liefst 250 diverse wijnen op de kaart die allemaal met uiterste zorg door sommelier Martin de Nes (voorheen Rijsel) zijn uitgekozen. Het resultaat is een brede selectie waar in wijndrinkers van alle formaten en niveau’s zich wel in kunnen vinden. Op de website van Badcuyp valt te lezen dat hun vis, schaal en schelpdieren op een duurzame manier zijn gevangen en met name lokaal zijn. Ook de veggies waarmee ze koken komen van lokale boerderijen of de beste producenten van Europa. En ook het vlees, wild en gevogelte is van Hollandse bodem en wordt met veel bewustzijn uitgekozen door chef Joep Hermans (hiervoor o.a. restaurant Flore en Bar du Champagne). Badcuyp is het geesteskind van Martin, Joep en Tobias Kuijt.

Badcuyp is nu open en je kunt er een tafeltje reserveren. Is er geen plek? Je bent ook altijd welkom om gewoon binnen te lopen voor een gezellig hapje of drankje binnen aan een tafeltje, aan de oesterbar of buiten op het terras.

Oh en ik zag dat ze een vermouthsoda op tap hebben, daar ben ik reuze benieuwd naar!

Badcuyp
Eerste Sweelinckstraat 10
Amsterdam Oud-Zuid | Zuid | De Pijp
Borrel | diner | fijn terras

Openingstijden Badcuyp:
Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag tot en met zaterdag van 17.00 uur tot 0.00 uur
Zondag gesloten

Plan je route naar Badcuyp

Ook interessant:

Restobar Badcuyp nieuw geopend op de oude plek van Escobar | oud-medewerkers Flore, Troef en Rijsel openen restaurant en bar Badcuyp bij de Albert Cuypstraat in de Pijp | nieuwe horecazaken in de Pijp | hotspot Amsterdam

Hoofdfoto: screenshot Instagramfeed Badcuyp Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Chef en sommelier sterrenzaak Vanderveen openen CUE Amsterdam

Restaurant Vanderveen was één en al rock & roll waar chef George Kataras en zijn team het restaurant naar één...

Sluiten