Cafe Ter Marsch relaxte spot in Rotterdam

Ter Marsch bekend en geliefd vanwege de om-je-vingers-bij-af-te-likken burgers. En de relaxte spot aan de Witte de Withstraat in Rotterdam is sowieso erg borrel- en snackwaardig. Tegenover deze burger joint zit sinds een tijdje een iets super sized variant: Cafe Ter Marsch.

Cafe Ter Marsch kippetjes van de grill

Je zult lang zoeken op de kaart naar de juicy burger, want daarvoor moet je toch echt aan de overkant zijn. Deze chille eetcafe staat bekend om haar de kippetjes van de grill. Daar gaan we ons sowieso op storten, maar ook de bun met buikspek, ribbetjes en frietjes lonken. De vriendelijke serveerster tipt ook de spiering en de asperges. En dat laten we ons geen tweede keer zeggen. Kom maar door.

Hoppa en dan staat onze tafel opeens he-le-maal vol met de lekkerste dingen. Ik zet mijn tanden in de bizar zachte bun met de knapperige veggies en heerlijk malse buikspek. Fijn!

Nóg fijner zijn de sticky ribbetjes. Echt wat een smaakbommetjes, hier blijf ik gewoon van eten. Het is een gerecht om te delen, maar eigenlijk wil je dit gewoon helemaal in je eentje oppeuzelen.

Nog zo’n fijn gerecht: De spiering die vers uit het vet komt, mjam die knabbelen wel heel erg goed weg.

En dan de kip waarvoor iedereen naar Cafe Ter Marsch komt. Het kippetje heeft een lekker krokant velletje, wij hadden de Aziatische jus met limoen en gele curry en daar was ik niet helemaal weg van. Dus de volgende keer even een andere variant proberen.

Ohhh en wat je echt echt echt moet nemen bij Ter Marsch zijn de frietjes. Want die waren echt crimineel lekker. Krokant van buiten, fluffy van binnen en met huisgemaakte mayo. Ik had er wel tien porties van kunnen eten en ik ga er ook zeker voor terugkomen.

Het was bomvol toen wij op een zaterdagavond bij Cafe Ter Marsch gezellig een vorkje prikten. En ik snap het wel. Dit is een gevalletje goed gelukt. Te gekke sfeer, vlotte en leuke bediening, mooie gerechten die gewoon kloppen. En nogmaals die patatjes pfff zo waanzinnig lekker!

Cafe Ter Marsch uit eten Rotterdam

Cafe Ter Marsch
Witte de Withstraat 81
Rotterdam
Lunch | brunch | drinks | diner

Openingstijden Café Ter Marsch:
Maandag tot en met donderdag van 12.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 2.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 1.00 uur

Translate»
Lees vorig bericht:
Sapporo ramen sora west Amsterdam noodles
Beste ramen noodles van Amsterdam waar eet je die?

De allerlekkerste ramen noodles van Amsterdam, dat is waar ik naar op zoek ben Lees verder

Sluiten