Een Italiaans vorkje prikken bij Royal98

Stel je komt net van Amsterdam Centraal af en je krijgt opeens een serieuze craving. Oh nee wat nu? Dan kun je gewoon bij restaurant Royal98 binnenpoppen. Dit nieuwe restaurant aan de Damrak zit vlakbij de Dam en is een verademing tussen alle frietkotten en Nutellabars. Het knappe restaurant met dito bar is een fijne spot om even bij te tanken met wat lekkers.

Restaurant Royal98 Amsterdam Swissotel

Deli en restaurant Royal98

Overdag kun je in de deli slash bakery knabbelen van ovenvers brood en huisgemaakte granola of een (fruit)salade en smoothie to go meepakken. Voorbij de deli kom je terecht in restaurant Royal98 waar je je kunt installeren voor een lunch, brunch of diner met een Italiaans tintje. Mijn favo plekje was de hoge tafel waar je zo de open keuken met houtoven in kunt spieken.

De kaart is overwegend Italiaans georiënteerd met vitello tonato, super tasty pasta’s en knapperige desempizza’s uit de houtoven, maar hier en daar vind je ook een verdwaalde zalm met een Japans tintje. Ideaal dus als je ook eens wat anders wilt proberen.

Die ragout…echt zo lekker

Met een volle buik rollen we Royal98 uit. Ze zijn zeker niet gierig met hun porties, dus bijgetankt? Check! Onze favo’s waren de pizza en de pasta, die zijn echt een tripje naar dit restaurant aan het Damrak waard.

Bar Royal98

Ohh en barhangen bij Royal98 kan ook. Zie je jezelf al zitten met een wijntje en/of cocktail en heerlijke antipasti of bruschette? Hmmm ikke wel.

Royal98 bar restaurant Amsterdam

Royal98
Damrak 98
Amsterdam Centrum
Ontbijt | lunch | brunch | koffiespot | drinks | diner

Openingstijden Royal98:
Maandag tot en met zondag van 7.00 uur tot 22.00 uur

Translate»
Lees vorig bericht:
Cafe Ter Marsch uit eten lekker
Cafe Ter Marsch relaxte spot in Rotterdam

Ter Marsch bekend en geliefd vanwege de om-je-vingers-bij-af-te-likken burgers. Lees verder

Sluiten