Carnivore Smoke bbq nieuwe bbq spot op de Amstelveenseweg (permanent gesloten)

Carnivore Smoke BBQ  is permanent gesloten (update augustus 2019). Carnivore Smoke BBQ gaat de Amstelveenseweg veroveren met smoked meat van de bbq. Op het hoekje waar eerst Bar Franklin zat is er een nieuwe bar restaurant geopend. Jaja de Schinkelbuurt in Amsterdam Zuid wordt steeds leuker.

Carnivore voor southern style food

De naam doet het al vermoeden, dit is een carnivorenparadijs. Dit nieuwe bar restaurant geeft je een southern style experience waar je kauwt op smoked meat van de bbq. Denk smoky briskets en ander slowfood met bbq smaak waar je als barbecuefanaat wild van wordt.

Bij een goede bbq maal hoort natuurlijk ook een goudgele pretcilinder. Zula Brewing Collective uit Barcelona zorgt voor de nodige pale ales om je keeltje te smeren tussen het vlees happen in.

Terras en vintage oldskool look

Natuurlijk was ik ontzettend benieuwd naar de look & feel van deze nieuwe barbecue bar op de Amstelveense en nu is de verbouwing klaar en is deze nieuwe spot hartsikke open. Denk vintage en oldskool en je weet wat je kunt verwachten.

Hotspots op de Amstelveenseweg

Oh boy, zo wordt de Amstelveenseweg wel heel erg fijn. Zo opende de afgelopen tijd al Lavinia Goodfood, Restaurant MOER en Sen Viet hun deuren aan deze weg en nu komt er dus ook deze bbq spot erbij.

En zo hebben we er dus nog een goede reden bij om richting de Schinkelbuurt te trappen. Tenminste als je houdt van vleesjes van de grill en ander lekkers van het vuur.

Deze bruschetteria en bar opent binnenkort in Amsterdam

Wow! Deze restaurantdeal wil je niet missen!

Carnivore Smoke BBQ
Amstelveenseweg 156
Amsterdam Zuid
Drinks | diner | terras

[mapsmarker marker=”320″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Ivan Ramen noodlesoup NYC
Ivan Ramen a Chef’s Table experience

Wanneer het team van Chef's Table achter je aan hobbelt en je 52 minuten lang je smoel Lees verder

Sluiten