Het Warenhuis nieuwe spot op de Haarlemmer

Sinds half september hebben we er een hotspot bij op de Haarlemmerstraat: Het Warenhuis.
Een laid back spot waar je op relax stand kunt met iets lekkers te eten en te drinken.

‘s Middags kun je hier aanschuiven voor een uitgebreide lunch of stevige brunch, maar ook voor een sessie bakkie leut slurpen of cocktails nippen ben je welkom. Zin om te blijven hangen voor het diner? Dat kan ook.

restaurant-amsterdam-het-warenhuis

Ze werken overigens zoveel mogelijk met producten van ondernemers uit de straat. Zo ligt het borrelplankje vol met lekkers van de verschillende buren. Hoe leuk is dat?

Het Warenhuis borrelplank Amsterrdam

Cocktails shaken, dat is ‘hun ding’, weten ze ons te vertellen. Nou dat moeten we natuurlijk wel even zelf proberen. It’s a tough job. Ondanks dat mijn whisky sour erg goed wegnipt, moet ik zeggen dat de old fashioned naast mij nog net wat fijner is. Net wat zachter van smaak.

Het Warenhuis borrel spot

Als je fan bent van food to share, kun je meerdere bites uitkiezen van de kaart. Is sharing too daring voor jou? Dan kun je ook gewoon een hoofdgerecht bestellen.

het-warenhuis-amsterdam

Wij delen liever en snoepen samen van de spiesjes met een yoghurt-munt-komkommersaus (hmm zacht vlees en lekker smaakvol), mosselen in een wijnroomsaus (terecht één van hun aanraders) en langzaam gegaard buikspek met appel (deze is fijn).

restaurant-amsterdam-centrum-het-warenhuis het-warenhuis-restaurant-mosselen

Als toet hebben we een guilty pleasure- en een healthy variant. De not-so-healthy-but-oh-so-yum dessert is een Tony Chocolonely taart (ik heb vernomen dat de limited editie smaken binnenkort in taartvorm bij Het Warenhuis te verkrijgen zin) en verantwoorde snackers kunnen zonder schuldgevoel hun tanden zetten in een bananenbrood. Beiden yum 🙂

het-warenhuis-dessert

Het Warenhuis restaurant taart

Deze nieuwe (food) spot is een fijne aanwinst voor de Haarlemmerstraat. En dat te bedenken dat dit ooit de lobby was van het hotel dat erachter ligt. En nu kun je er lekker je laptoppie openklappen, koffieleuten, borrelen (hoe later het werd, hoe gezelliger het werd) en/of een vorkje prikken.

Het Warenhuis
Haarlemmerstraat 65
Amsterdam Centrum

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Callao Cevicheria

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Callao Cevicheria 52.094874, 4.265462
Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Te gek om te doen: Oesters rapen

Ik geloof dat ik er een nieuwe hobby bij heb: Oesters rapen. Afgelopen zaterdag cruiste ik naar Zeeland, naar St....

Sluiten