Dit weekend opent de allereerste jeu de boules foodhal van Nederland in Oost

Deze zomer gaan we met z’n allen aan de jeu de boules, tenminste als het aan de oprichters van Mooie Boules, de allereerst jeu de boules foodhal van Nederland, ligt. Want na een pop-up in het Westerpark (je weet wel dat imposante gebouw waar nu Bar Kantoor zit) zijn ze nu toe aan een vaste stek en dat hebben ze gevonden in Amsterdam Oost. Aan de Zeeburgerpad om precies te zijn.

Mooie Boules jeu de boulen en happen

In een giga hal van 500m2 zijn acht jeu de boules banen aangelegd waar je naar hartelust balletjes kunt werpen zoals de Fransen het doen. Maar van al dat balletjes gooien krijg je natuurlijk trek en dorst, dus komt dat even goed uit dat Mooie Boules een jeu de boules foodhal is. Er is een grote bar met een Frans dorpsplein met knusse huiskamerhoekjes om in te verdwijnen en zes foodconcepten die mede dankzij topchefs tot stand zijn gekomen. Dat is dus een foodies walhalla waar je naast Indische rijsttafel ook Hawaiiaanse poké bowls kunt scoren.

Op de vrijdag- en zaterdagavond wordt het feestje compleet gemaakt met dj’s en live bandjes, dus je kunt ook nog even los gaan op de musica.

Aankomend weekend is het grote openingsweekend van Mooie Boules, daarna is de hal iedere dag open.

Mooie Boules jeu de boules Amsterdam

Ben je meer van het airhockeyen? Dan kun je ook naar Puck in Amsterdam West. Bij deze grootste airhockeyhal van Europa vliegen de pucks je om de oren.

Mooie Boules
Zeeburgerpad 3
Amsterdam Oost
Lunch | drinks | diner | terras

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag vanaf 16.00 uur
Zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur
De keukens zijn iedere dag geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur

[mapsmarker marker=”40″]

Tags: eerste jeu de boules hal in Amsterdam | jeu de boules foodhal in Amsterdam | waar kun je jeu de boulen in Amsterdam? | foodhal in Amsterdam Oost | jeu de boules Amsterdam Oost | nieuwe hotspot in Amsterdam Oost

Translate»
Lees vorig bericht:
Bij JP Amsterdam West werkplek
Dit zou zomaar de tofste werkplek van Amsterdam kunnen zijn.

'Waar moet in nu weer werken?' Ik hoor andere zelfstandig ondernemers en zzp'ers dit regelmatig zeggen. Lees verder

Sluiten