Oh yes! We hebben er een nieuwe Asian streetfoodbar bij!

La Mian was er zo hoppa opeens. Deze nieuwe Asian streetfoodbar op de Albert Cuypstraat maakt verse noodles die ze vervolgens weer in een tummy warming soepje doen en dit toppen met allerlei Aziatische dingen. Klinkt goed of niet?

La Mian Asian streetfoodbar in de Pijp

Scroll je even langs de Facebook of Instagram feed van La Mian dan zie je nog meer Aziatische streetfood gerechten voorbij komen waar je spontaan van gaat kwijlen. Wat dacht je van een gestoomde bun met Peking eend. Echt die moet ik gewoon heel erg snel in mijn handen krijgen! Maar ook gyoza en wonton…oeh echt daarvoor fiets ik wel even naar de Albert Cuypstraat.

Wil je nu al je Asian streetfood craving stillen? Ze gaan om 17.00 uur open, maar op vrijdagen, zaterdagen en zondagen kun je dus gewoon in de middag al je stokjes laten zwaaien om te worstelen met hun noodles, dumplings en andere Aziatische heerlijkheden waar ik persoonlijk heel erg blij van word. Dus ik ga snel richting La Mian om hun Chinese streetfood te testen. Wordt dus vervolgd!

Dit is mijn nieuwe favo spot om Chinees te eten

Zin in een authentieke dimsum sessie? Echt Chinees dim summen in Amsterdam doe je bij dit dimsumrestaurant.

Krijg je maar geen genoeg van Aziatisch eten? Ben je al bij restaurant Joya geweest? Deze stijlvolle spot combineert smaken uit Japan, Thailand, China en Indonesië met de Franse kookwijze. Best wel bijzonder!

La Mian
Albert Cuypstraat 143
Amsterdam Zuid | Oud-Zuid | De Pijp
Lunch | diner

Openingstijden:
Dinsdag tot en met donderdag van 17.00 uur tot 22.00 uur
Vrijdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur

Foto credits: De Instagram van La Mian

Error: map could not be loaded - a map with the ID does not exist. Please contact the site owner.

Tags: Asian streetfood Amsterdam | streetfoodrestaurant Amsterdam | streetfoodbar Amsterdam | waar kun je Asian streetfood eten in Amsterdam?

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
dim sum Amsterdam Oriental City
Authentiek dimsummen in Amsterdam doe je hier

Waar kun je in Amsterdam goed en authentiek dim summen? Read more

Sluiten