Lavina Goodfood nieuw op de Amstelveenseweg

Toen ik twee jaar geleden voor het eerst bij Lavinia Goodfood op de Kerkstraat belandde had in een instant crush. Wat een fijne spot! Geweldige sfeer, mooie setting en te gek eten.

Lavinia Goodfood Amsterdam

Alles wordt hier vers en zo puur mogelijk bereid. Dus zonder gekke toevoegingen zoals geraffineerde suikers. En alles is ook nog eens damn good! En nu heeft Lavinia er een klein zusje bij: Lavinia Good Food op de Amstelveenseweg in Amsterdam Zuid. Een net zo knappe zaak als haar grotere zus, maar een compleet andere sfeer. Bij deze nieuwe tent is het lichter en de indeling is sowieso anders.

Lavinia Good Food Amsterdam Zuid pizette

En ook hier staan er weer fijne dingen op de kaart zoals pizetta’s, taco’s (van bonen), broodjes, bananenpannenkoeken, diverse taartjes en nog veel meer. Oh ja, je kunt ook je eigen salade laten samenstellen bij het buffet voorin de zaak.

Lavinia Goodfood Amsterdam taco Lavinia Goodfood lunch brunch Lavinia Goodfood gebak taart

Ook ideaal, heb je zin in een bijzonder drankje maar geen zin in alcohol? De virgin Mary is een mooi alternatief. Er staan nog veel meer yummie drinks op de kaart.

Lavinia Good Food Mocktail

Lavinia Goodfood in Amsterdam Zuid

Wat een uber chille spot om lekker onderuit te zakken met something good. Ohh en look what I spied with my little eye? Een terras in de tuin! Hopelijk ook geopend van de zomer. Want ohhh hoe fijn zou het zijn om hier te zitten!

Lavinia Good Food tuin terras

Lavinia Goodfood
Amstelveenseweg 192
Amsterdam Zuid

[mapsmarker marker=”204″]

Translate»
Lees vorig bericht:
De School restaurant Amsterdam
Getest: Restaurant De School

Soms wordt ik middenin de nacht nog weleens badend in het zweet wakker. De reden? Een droom waarbij ik weer in...

Sluiten