Leuke restaurants bij het Leidseplein

Een hapje eten bij het Leidseplein voordat je doorgaat naar de Paradiso, Pathé, Melkweg of waar dan ook? Uiteraard kun je even snel bij de McDonalds, Febo of Burger King naar binnen poppen, maar het kan beter. Verborgen tussen al dat fastfood geweld op het Leidseplein zitten leuke restaurants waar je lekker uit eten kunt. Dit zijn ze:

Lekker vlees of vis

Green Grill & BBQ

Voor het aller lekkerste gegrild stukje vlees moet je bij Green Grill & BBQ zijn. Een restaurant waar ze heel goed weten hoe ze met de barbecue om moeten gaan.
Lees meer over Green Grill & BBQ

Benieuwd naar de gerechten van Green Grill & BBQ? Bekijk de kaart hier.

Green Grill BBQ Amsterdam restaurant

In de buurt

Even snel een hapje eten in een ongedwongen sfeer, dat is een avondje uit eten bij restaurant In de Buurt Amsterdam op de Lijnbaansgracht. Op de menukaart staan no nonsense gerechten zoals saté, biefstuk of een lekkere burger.
indebuurt-amsterdam.nl

In de buurt restaurant Amsterdam Leidseplein

Red

Bij restaurant Red draait het om tournedos en kreeft. Dat zijn dan ook de enige twee dingen (in verschillende varianten) die op de kaart staan. En beiden weten ze waanzinnig te bereiden!
Meer weten over restaurant Red

Restaurant Red Amsterdam lekker eten kreeft

Bewust en lekker eten

Lavinia Good Food

Dit super leuke tentje is helaas alleen geopend voor ontbijt en lunch. Pizzetta’s van spelt, Vietnamese loempia’s, heerlijke gevulde soepen. Bij Lavinia Good Food op de Kerkstraat eet je lekker en bewust.
Lees meer over Lavinia Good Food

Bekijk de menukaart van Lavinia Good Food

Nieuwe hotspot Lavinia in het centrum van Amsterdam

Aziatische restaurants

Saigon Café

Uit eten bij het Leidseplein en zin in Vietnamees eten? Restaurant Saigon Café weet heerlijke Vietnamese gerechten op tafel te toveren: Noodlesoepjes, Vietnamese rijstloempia’s, verse salades,  roerbakgerechten en nog veel meer lekker eten staan op de kaart bij Saigon Café.
Meer lezen over restaurant Saigon Café

Saigon Cafe Vietnamees restaurant in Amsterdam

Japan Inn

Bij dit kleine tentje weten ze hoe ze waanzinnig lekkere sushi’s moeten maken, maar ook voor heerlijk gegrild vlees ben je bij restaurant Japan Inn aan het juiste adres.
japaninn.nl

Bekijk de menukaart van Japan Inn

Japan Inn restaurant Amsterdam Leidseplein

Taste of Culture

Authentieker dan dit krijg je het niet in Nederland. Restaurant Taste of Culture is in en in Kantonees Chinees. De menukaart staat dan ook vol met Chinese klassiekers. Alsof je voor even in Hong Kong zit te eten in plaats van Amsterdam.
tasteofculture.net

Italiaanse restaurants

Pino Divino

Van de buitenkant zul je niet verwachten dat er achter de gevel een heel erg leuk Italiaans restaurant schuilt waar je heerlijk Italiaans kunt eten. Pino Divino is zo’n Italiaanse klassieker die het altijd goed doet.
pinodivino.nl

Mexicaans

Kerkstraat 59

Restaurant Kerkstraat 59 is de plek bij uitstek voor een goed Mexicaans ontbijt, lunch of borrel met snacks.
Lees meer over Kerkstraat 59 Amsterdam

Bekijk de menukaart van Kerkstraat 59

Mexicaans lunchen bij Kerkstraat 59 in Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Tinder date locaties Amsterdam
Spots voor een Tinderdate

Met al dat getinder tegenwoordig is het ontzettend handig om een lijst te hebben voor date proof restaurants. Het fijne...

Sluiten