Tien keer lekker pizza in Amsterdam

Hmm ik ben dol op pizza’s, maar dan wel de authentieke Italiaanse. Met een dunne bodem en een krokante korst. Gelukkig stikt Amsterdam van de pizzeria’s en (Italiaanse) restaurants waar je goed terecht kunt voor een dikbelegde deegplak. Dus keuze zat als je zin hebt in een pizza, maar toch bij deze tentjes schuif ik toch wel heel erg graag aan voor een lekkere pizza.

LaLotta Pizzabar

Pizza’s met krokante bodems en heerlijke toppings eet je bij LaLotta Pizzabar op de Weesperzijde in Amsterdam Oost. In de zomer kun je ook een lekker pizza’tje eten op het terras met uitkijk op het water.
Meer over LaLotta

Italiaans restaurant Amsterdam pizza La Lotta

Pazzi Amsterdam (De Jordaan en Oud-West)

Een lekkere dunne bodem, een krokante korst en heerlijke toppings. Bij Pazzi Amsterdam op de de Clercqstraat in Amsterdam Oud-West toveren ze verdomd lekkere pizza’s uit hun houtoven.
pazziamsterdam.nl

Pazzi Pizza Amsterdam Italiaan Oud west

SOTTO (Oud-Zuid)

De korst van de pizza bij SOTTO Amsterdam op de Roelof Hartstraat is van het soort waar je lekker op kunt kauwen en daar ben ik persoonlijk altijd wel fan van. De pizza met truffel is fantastico!
sottopizza.nl

Sotto restaurant pizza Italiaans Amsterdam

De Italiaan (Oud-West)

Wat zo leuk is aan Italiaans restaurant De Italiaan is dat ze hier naast de “gewone” pizza ook glutenvrije pizza’s hebben.
deitaliaan.com

FAAM (Baarsjes)

Bij Restaurant FAAM in de Baarsjes zijn de pizza’s fijn! Een mooie dunne bodem en zeker geen zuinige toppings. En daarom ook een plekje op de lijst van beste Pizza Amsterdam.
Lees meer over restaurant FAAM.

Faam Amsterdam pizza Italiaans restaurant Baarsjes Amsterdam west

Michel-Inn (Oost)

Bij restaurant Michel-Inn in de Transvaalbuurt in oost eet je heerlijke verse pizza’s met een flinterdunne bodem.
michel-inn.nl

Forno Communale (Oud-West)

De pizza’s bij restaurant Forno Communale in Amsterdam Oud-West komen lekker krokant uit de oven en zijn lekker dikbelegd.
restaurantforno.nl

Forno Communale pizza restaurant Amsterrdam oud west

Yam Yam (Centrum)

De pizza’s van restaurant Yam Yam zijn goe-hoed. Vooral de pizza met truffelroom is finger licking good en zeker een van de beste pizza’s van Amsterdam.
yamyam.nl

Deegrollers (Oud-West)

Italiaans restaurant Deegrollers op de Jan Pieter Heijestraat heeft inmiddels wel haar naam gevestigd in Amsterdam Oud-West met haar pizza’s met dunne bodem.
facebook.com/deegrollers

Deegrollers restaurant Italiaans pizza Amsterdam oud West Jan Pieter Heijestraat

De Pizzabakkers

Dé pizzaketen van Amsterdam met vestigingen in de Pijp, oost, Haarlemmerdijk in het centrum en de Overtoom in Oud-West. De pizza’s van De Pizzabakker hebben zo’n heerlijke chewy bodem en vooral de pizza met truffel ei en ham is een van de beste pizza’s. Daarvoor mag je me altijd wakker maken.
depizzabakkers.nl

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Majesteit Taartboutique Amsterdam oost Javastraat
Nieuw in oost Majesteit Taartboutique

Eerder liep ik al een middagje mee met Gaby van Majesteit Taart en mocht ik letterlijk een kijkje in de...

Sluiten