Two Chefs Brewing opent pop-up bier-oliebollenbar met bike-through

Jij hebt een enorme oliebollencraving, maar je vriend(in) is meer in een biermood.

Komt dat even goed uit, want vanaf vandaag is de eerste pop-up bier-oliebollenbar geopend! Deze nieuwe oliebollenwalhalla is het nieuwe concept van creatief bureau Tosti Creative en brouwerij Two Chefs Brewing en is vanaf vandaag geopend op de Berlagebrug in Amsterdam Oost.

Eerste bier-oliebollenbar in Amsterdam

Tja met zo’n bierkoning als brein achter het project moet je natuurlijk wel je bollen maken van hun fantastische biertjes. De pop-up oliebollenbar heeft dan ook bier-oliebollen zoals een zwaardere bock-variant B*ck off Bol’, maar een ‘Funky Falcon Bol’ gemaakt van de frisse Funky Falcon. Voor kleine oliebollenfans zijn er oliebollen gemaakt van alcoholvrij bier van Two Chefs Brewing: ‘0.bol’.

Bike-Through

En als je er dan toch bent kun je natuurlijk ook nog biertjes van Two Chefs Brewing mee grissen. De pop-up oliebollenbar is een bike-through dus je bent zo weer thuis met je warme en ijskoude oliebollen.

De pop-up is vanaf 10 december tot en met 31 december 2020 te vinden op de Berlagebrug in Amsterdam.

Pop-up bier-oliebollenbar
Berlagebrug Amsterdam

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur

Ook interessant

Pop-up bier-oliebollenbar op de Berlagebrug in Amsterdam Oost | Two Chefs Brewing opent pop-up bier-oliebollenbar op de Berlagebrug

Afbeelding: Two Chefs Brewing/Tosti Creative

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Mini hartige taartjes pasteitjes cheddar kaas tomaat
Mini pasteitjes met cheddar, ui en tomaat. Te gek als borrelhapje.

Vergeet die kleffe in plastic verpakte cheddar, tegenwoordig kunnen we ook in Nederland mooie cheddarkaas kopen. Lees verder

Sluiten