Two Chefs Brewing opent pop-up bier-oliebollenbar met bike-through

Jij hebt een enorme oliebollencraving, maar je vriend(in) is meer in een biermood.

Komt dat even goed uit, want vanaf vandaag is de eerste pop-up bier-oliebollenbar geopend! Deze nieuwe oliebollenwalhalla is het nieuwe concept van creatief bureau Tosti Creative en brouwerij Two Chefs Brewing en is vanaf vandaag geopend op de Berlagebrug in Amsterdam Oost.

Eerste bier-oliebollenbar in Amsterdam

Tja met zo’n bierkoning als brein achter het project moet je natuurlijk wel je bollen maken van hun fantastische biertjes. De pop-up oliebollenbar heeft dan ook bier-oliebollen zoals een zwaardere bock-variant B*ck off Bol’, maar een ‘Funky Falcon Bol’ gemaakt van de frisse Funky Falcon. Voor kleine oliebollenfans zijn er oliebollen gemaakt van alcoholvrij bier van Two Chefs Brewing: ‘0.bol’.

Bike-Through

En als je er dan toch bent kun je natuurlijk ook nog biertjes van Two Chefs Brewing mee grissen. De pop-up oliebollenbar is een bike-through dus je bent zo weer thuis met je warme en ijskoude oliebollen.

De pop-up is vanaf 10 december tot en met 31 december 2020 te vinden op de Berlagebrug in Amsterdam.

Pop-up bier-oliebollenbar
Berlagebrug Amsterdam

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur

Ook interessant

Pop-up bier-oliebollenbar op de Berlagebrug in Amsterdam Oost | Two Chefs Brewing opent pop-up bier-oliebollenbar op de Berlagebrug

Afbeelding: Two Chefs Brewing/Tosti Creative

Translate»
Lees vorig bericht:
Mini hartige taartjes pasteitjes cheddar kaas tomaat
Mini pasteitjes met cheddar, ui en tomaat. Te gek als borrelhapje.

Vergeet die kleffe in plastic verpakte cheddar, tegenwoordig kunnen we ook in Nederland mooie cheddarkaas kopen. Lees verder

Sluiten