Primi Cucina Bar Vondelpark is vanaf vandaag open!

Pling: ‘Next week Thursday 14 June from 17.30 on soft opening Primi Cucina Bar Vondelpark‘. Het is een bericht van Valerio, mede-eigenaar van Primi Amsterdam, hij had mij beloofd te laten weten wanneer ze hun tweede Primi Amsterdam zouden openen en dat is dus vandaag. Uiteraard wilde ik heel erg graag alvast een kijkje nemen voordat ze de eerste gasten toelaten. Gisterenmiddag stond ik dus bij ze op de stoep. Valerio, charming en warming as ever, ontvangt me met open armen en een stevige knuffel. Ik hou zo van de Italiaanse gastvrijheid. Trots laat hij mij zijn nieuwe Italiaanse restaurant en keuken zien.

Primi Cucina Bar Vondelpark aan de Amstelveenseweg

De tweede Primi is een stuk groter dan de eerste locatie in Westerpark en de keuken is ook veel ruimer. Dit geeft chef Matteo en zijn team de mogelijkheid meer en mooiere gerechten te maken. En dat is goed nieuws voor ons 🙂

Op de nieuwe kaart van Primi Vondelpark staan onder andere: burrata met een fruit- en groentetartaar, balsamicoreductie en munt, langzaam gegaarde octopuspoten met geroosterde aardappelen, suikerselderij, tomaat en olijven, tartaar van runderhaas met kwarteleitjes, broodcroutons en truffeldressing, maar ook een aantal handgemaakte pasta’s en risotto. Wat dacht je van handgesneden tagliatelle met eendenragout, pistachekruim en geschoren pecorino. Dat wil je toch!

Net zoals de eerste Primi Amsterdam wordt Primi Cucina + Bar Vondelpark een ideale plek voor een aperitivo. Het hoekpand krijgt langs beide gevels een terras. Goed om te weten, ze hebben de hele dag zon, dus zonnestralen vangen op het terras van Primi op de Amstelveenseweg is een heel goed idee. En bij minder goed weer kun je ook gewoon aan hun bar hangen.

Primi Cucina Bar Vondelpark Amsterdam

Vanmiddag is rond 17.30 uur de soft opening met heel veel eten en drinken (helaas mogen ze van de inspectie geen gratis drank schenken, maar dat mag de pret niet drukken toch?).

Weet je wat ook tof is? Vandaag worden mijn signature bowl en bun gelanceerd bij Bowls & Buns. Kom het vooral even proeven als je trek hebt in een fijne bun of bowl.

Primi Cucina Bar Vondelpark
Amstelveenseweg 143
Amsterdam Zuid | Oud-Zuid
Drinks | aperitivo | diner | terras

Openingstijden:
Dinsdag tot en met donderdag van 18.00 uur tot 23.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 18.00 uur tot 1.00 uur
Zondag van 18.00 uur tot 0.00 uur

[mapsmarker marker=”8″]

Tags: Italiaans restaurant Amstelveenseweg | tweede restaurant Primi Amsterdam | Primi Vondelpark nu open | Italiaans eten Amstelveenseweg

Translate»
Lees vorig bericht:
Bowls & Buns bySam Amsterdam
Vandaag worden mijn signature bowl en bun gelanceerd! Kom je hem proberen?

Bowls & Buns vroeg mij of het mij leuk leek om voor hen een bySam signature bowl en bun te...

Sluiten