Rayleigh & Ramsay openen tweede wijnbar in de Pijp

Rayleigh & Ramsay, je weet wel die wijnbar waar je je eigen wijnglas kunt voltappen, opent deze week een tweede wijnbar. De eerste locatie van de wijnbar vind je op de Overtoom en nu komt er een wijnbar op de Van Woustraat in de Pijp bij.

Rayleigh & Ramsay Van Woustraat

Bij de barman of barvrouw haal je je magische Rayleigh & Ramsay kaart. Je bepaalt zelf hoeveel credit je op je kaart zet. Vervolgens is de weg vrij om naar de wine dispensers te gaan. Ze hebben er meer dan 100, dus er zit vast wel een druivensap tussen waar jij blij van wordt. Je steekt je kaart in de machine, op de schermpjes zie je hoeveel van je credit eraf gaat als je voor een bepaald wijntje kiest en daarna is het tappen maar. Je kunt een heel glas tappen, een half glas of zelfs een nipje. Het is jouw feessie! En om de fissa extra groot te maken, ben je he-le-maal verliefd op een wijntje, dan kun je hem thuis laten bezorgen via je telefoon. Nice!

Wijnbar maar ook cocktails, koffie, bier en food

Even geen zin meer in wijn (kan dat?), dan kun je ook een kop koffie, biertjes of cocktails bestellen. Voor binnen of voor op hun immense terras. En niet zomaar een terras, dit terras ligt op het zuidwesten dus dat staat gelijk aan extra lang zon. En natuurlijk eet je daar ook wat bij. Op de kaart staan lunchgerechten, bites en dinergerechten. Met en zonder vlees en/of vis.

Het is zo’n feit waarvan je ooit hebt geweten hoe het ook weer zat: Wie zijn Rayleigh & Ramsay? Deze twee pientere mannen ontdekten ooit het edelgas argon. En deze gas wordt gebruikt in de wijndispensers. Aha oh ja zo zat het.

Dit zijn de tofste wijnbars van Amsterdam. Ideaal voor wijnliefhebbers zoals jij.

Rayleigh & Ramsay
Van Woustraat 97
Amsterdam Zuid | de Pijp
Lunch | drinks | diner | fijn terras | koffie

Openingstijden:
Maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 10.00 uur tot 1.00 uur

Foto credits: Rayleigh & Ramsay

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Rayleigh & Ramsay Van Woustraat

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Rayleigh & Ramsay Van Woustraat 52.357600, 4.899300

Tags: Wijnbar Amsterdam Zuid | 

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Bar Kauffmann Oost Amsterdam falafel
Bar Kauffmann opent een tweede falafelbar in Amsterdam Oost

Bar Kauffmann Oost ja je leest het goed Oost, komt eraan! Read more

Sluiten