Rayleigh & Ramsay openen tweede wijnbar in de Pijp

Rayleigh & Ramsay, je weet wel die wijnbar waar je je eigen wijnglas kunt voltappen, opent deze week een tweede wijnbar. De eerste locatie van de wijnbar vind je op de Overtoom en nu komt er een wijnbar op de Van Woustraat in de Pijp bij.

Rayleigh & Ramsay Van Woustraat

Bij de barman of barvrouw haal je je magische Rayleigh & Ramsay kaart. Je bepaalt zelf hoeveel credit je op je kaart zet. Vervolgens is de weg vrij om naar de wine dispensers te gaan. Ze hebben er meer dan 100, dus er zit vast wel een druivensap tussen waar jij blij van wordt. Je steekt je kaart in de machine, op de schermpjes zie je hoeveel van je credit eraf gaat als je voor een bepaald wijntje kiest en daarna is het tappen maar. Je kunt een heel glas tappen, een half glas of zelfs een nipje. Het is jouw feessie! En om de fissa extra groot te maken, ben je he-le-maal verliefd op een wijntje, dan kun je hem thuis laten bezorgen via je telefoon. Nice!

Wijnbar maar ook cocktails, koffie, bier en food

Even geen zin meer in wijn (kan dat?), dan kun je ook een kop koffie, biertjes of cocktails bestellen. Voor binnen of voor op hun immense terras. En niet zomaar een terras, dit terras ligt op het zuidwesten dus dat staat gelijk aan extra lang zon. En natuurlijk eet je daar ook wat bij. Op de kaart staan lunchgerechten, bites en dinergerechten. Met en zonder vlees en/of vis.

Het is zo’n feit waarvan je ooit hebt geweten hoe het ook weer zat: Wie zijn Rayleigh & Ramsay? Deze twee pientere mannen ontdekten ooit het edelgas argon. En deze gas wordt gebruikt in de wijndispensers. Aha oh ja zo zat het.

Dit zijn de tofste wijnbars van Amsterdam. Ideaal voor wijnliefhebbers zoals jij.

Rayleigh & Ramsay
Van Woustraat 97
Amsterdam Zuid | de Pijp
Lunch | drinks | diner | fijn terras | koffie

Openingstijden:
Maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 10.00 uur tot 1.00 uur

Foto credits: Rayleigh & Ramsay
[mapsmarker marker=”3″]

Tags: Wijnbar Amsterdam Zuid | 

Translate»
Lees vorig bericht:
Bar Kauffmann Oost Amsterdam falafel
Bar Kauffmann opent een tweede falafelbar in Amsterdam Oost

Bar Kauffmann Oost ja je leest het goed Oost, komt eraan! Lees verder

Sluiten