SUSHITO sushi burrito’s en poké bowls spot

SUSHITO is de oplossing als kiezen tussen Mexicaans eten, Japanse snacks of poké bowls gewoonweg niet te doen is. Als je zowel zin hebt in Mexicaanse burrito’s, maar je trek in sushi en Hawaiiaanse rauwe vissalade ook giga groot is. Als deze situatie zich voordoet is deze nieuwe sushi burritos en poké bowls restaurant het antwoord.

SUSHITO Amsterdam de Pijp

Dus ok heb je nu trek gekregen in deze sushi en burrito combo of begint je maag te schreeuwen om poké bowls? Dan moet je helaas nog heel even wachten. Want deze nieuwe foodspot gaat pas op 1 februari van dit jaar open op de Eerste van der Helststraat in de Amsterdamse Pijp.

En als je de foto moet geloven staat ons een waar kleurenfestijn te wachten. Ik kan niet wachten om mijn tanden te zetten in hun sushito’s en poké bowls.

Foto credits: SUSHITO

Tot die tijd kun je natuurlijk wel je poké cravings stillen bij één van deze tien poké bowl spots in Amsterdam.

Poké bowl wat is het?

Een poké bowl is een gerecht uit Hawaii. Het is een rauwe vissalade dat in een kom geserveerd wordt. Naast rauwe vis (meestal tonijn en zalm) vind je ook kleefrijst en andere smaakmakers zoals nori, sojabonen, chiliflakes, avocado, sesam etc in de kom.

De ultieme dim sum guide. Wat is wat en wat te bestellen?

SUSHITO
Eerste van der Helststraat 74
Amsterdam Zuid | De Pijp
Take out | delivery | lunch | diner

Bekijk de website van deze nieuwe food spot

[mapsmarker marker=”296″]

Translate»
Lees vorig bericht:
restaurant Rijsel Amsterdam
Restaurant Rijsel waanzinnig eten zonder poespas

Een restaurant dat zo goed loopt dat het in de weekenden gewoon haar deuren gesloten houdt. Restaurant Rijsel zit niet...

Sluiten