Toni Loco nieuwe pizzaspot in de Pijp

Toni Loco is een tijdje geleden neergestreken op de Albert Cuypstraat. Op het menu: pizza’s, biertjes en wijn. Mega pizza’s welteverstaan want de pizza’s bij deze nieuwe pizzaspot zijn zeker niet piccolo.

Toni Loco pizza’s met een wijntje on the side

Toni Loco komt uit de koker van de Entourage Group, je weet wel van Momo, Izakaya, Mr Porter, The Butcher, Mad Fox en The Duchess. Voorin de zaak staat een grote vitrine met hierin en hierop het pizza assortiment van deze nieuwe pizzazaak uitgestald. Ideaal als je op zoek bent naar een snelle pizza to go. Maar als je liever blijft hangen om een pizza te knabbelen dan kan dat ook aan één van de tafeltjes. Bestel een glaasje wijn en kies je toppings. Het fijne aan Toni Loco is dat je een pizza met verschillende toppings kunt bestellen. De giga pizza wordt in handzame stukken gesneden en je kunt zelf bepalen wat je op iedere slice wilt. Heel erg chill voor mensen met keuzestress, zoals ik 🙂

Terwijl wij nippen aan de wijn en wachten op onze pizza komen er verschillende delivery guys voorbij, er worden blijkbaar ook veel van Toni’s pizza’s thuis op de bank gegeten. De mega oven die pal tegenover staat kan duidelijk veel pizza’s tegelijk goudbruin bakken.

Deze avond bemannen de uit Rome afkomstige Giuseppe en Mamzo de toko en ze doen dat duidelijk met veel plezier. Giuseppe schenkt ons gezellig een wijntje in en vertelt vol enthousiasme welke toppings zijn favoriet zijn. We laten ons graag adviseren en voor we het weten staat er een gigantische pizza voor onze neuzen. Salami, olijven, artisjok met champignons…we’ve got it all.

Pizza Amsterdam de Pijp Toni Loco

Het zijn geen traditionele Italiaanse pizza’s die ze bij Toni Loco serveren, eerder American style met sesamzaadjes op de krokante korst. We doen ons best, maar we krijgen de family size pizza niet op. Rollend verlaten we deze nieuwe pizzaspot. Een ideale spot om neer te strijken voor een goed belegde pizza als je in de buurt van de Albert Cuyp bent en opeens trek hebt in pizza!

Toni Loco
Albert Cuypstraat 59
Amsterdam Zuid | Oud-Zuid | De Pijp
Lunch | snacks | diner | take out | delivery

Openingstijden:
Maandag tot en met woensdag van 12.00 uur tot 23.00 uur
Donderdag van 12.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 23.00 uur

[mapsmarker marker=”118″]

Tags: Italiaanse pizza’s in Amsterdam | pizza eten in de Pijp Amsterdam | pizzarestaurant Amsterdam Zuid

Translate»
Lees vorig bericht:
Ramen Kingdom Amsterdam restaurant centrum
Hoppa nog een nieuw ramenrestaurant erbij! Ramen Kingdom opent tegenover A’dam CS

Ramen Kingdom komt eraan! Lees verder

Sluiten