ARIE nieuwe cafe bistro in de Pijp

ARIE op de hoek zou zomaar je nieuwe stamkroeg in de Pijp kunnen worden.

Deze nieuwe buurtcafé en bistro dat op de hoek van de Ferdinand Bolstraat en de Quellijnstraat (ja ja waar voorheen Kingfisher Café zat) komt is het jongere broertje van Bar Bonnie op de Amstelveenseweg en een eerbetoon aan de bruine kroeg van Amsterdam. Net zoals Bonnie is ARIE onderdeel van de Familie Goudvisch en komt hij uit de koker van 3WO. De inrichting en het interieur wordt onder handen genomen door studio Modijefsky. Dus met de sfeer en de smoel van deze nieuwe hotspot in de Pijp zit het wel snor.

ARIE voor een bakkie pleur of een borrel

‘s Morgens kun je de dag starten bij ARIE met een kop koffie en een granola bowl als ontbijtje. Vervolgens chill je langzaam door de met een good old uitsmijter, broodje avocado, pastramibroodje, ossenworst op een broodjelunch of een retro huzarensalade. Chill nog even door met een borreltje en wat lekkers gevolgd door een kippetje in de jus, een steak tartaar of iets vega’s als diner. Op ieder moment van de dag zit je goed bij ARIE. Binnen of buiten op het (verwarmde) terras met grote kleurrijke luifels met uitkijk op het Marie-Heinekenplein.

Bruin café in een modern jasje

ARIE is vernoemd naar de opa van eigenaar Dennis Kaandorp. Zodra je zijn nieuwe café in de Amsterdamse Pijp binnen stapt zul je sterk het gevoel krijgen zojuist een Amsterdamse bruine kroeg binnen te zijn gelopen, maar de moderne elementen verraden dat je te maken hebt met een eigentijdse spot. Het interieur bestaat uit spullen die door de jaren heen zijn verzameld zodat het ook een persoonlijke touch heeft.

ARIE houdt van een goed feestje

ARIE is ook in voor een feestje. Je kunt alle Ajax-wedstrijden op een groot scherm kijken en er zullen zeker wat gezellige evenementen voorbij komen wanneer het weer kan.

De opening van ARIE staat gepland in april van dit jaar.

ARIE
Ferdinand Bolstraat 24
Amsterdam Zuid | Oud-Zuid | De Pijp
Ontbijt | lunch | koffie | borrel | diner
Instagrampagina van ARIE

Openingstijden: (onder voorbehoud)
Maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag van 8.00 uur tot 3.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 9.00 uur tot 1.00 uur

Plan je route naar ARIE

Ook interessant:

Foto: ARIE op de hoek

Nieuw café restaurant op de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp | nieuwe hotspot in de Pijp Amsterdam | nieuwe zaak 3WO in de Pijp | nieuwe café bistro op de Ferdinand Bolstraat | nieuwe zaak op oude plek The Kingfisher op de Ferdinand Bolstraat in de Pijp

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Merkelbach terras Amsterdam Oost
10x takeaways bij de leukste parken en bossen van Amsterdam

Oei wat lekker, het wordt dit weekend gewoon lenteweer! Lees verder

Sluiten