ARIE nieuwe cafe bistro in de Pijp

ARIE op de hoek zou zomaar je nieuwe stamkroeg in de Pijp kunnen worden.

Deze nieuwe buurtcafé en bistro dat op de hoek van de Ferdinand Bolstraat en de Quellijnstraat (ja ja waar voorheen Kingfisher Café zat) komt is het jongere broertje van Bar Bonnie op de Amstelveenseweg en een eerbetoon aan de bruine kroeg van Amsterdam. Net zoals Bonnie is ARIE onderdeel van de Familie Goudvisch en komt hij uit de koker van 3WO. De inrichting en het interieur wordt onder handen genomen door studio Modijefsky. Dus met de sfeer en de smoel van deze nieuwe hotspot in de Pijp zit het wel snor.

ARIE voor een bakkie pleur of een borrel

’s Morgens kun je de dag starten bij ARIE met een kop koffie en een granola bowl als ontbijtje. Vervolgens chill je langzaam door de met een good old uitsmijter, broodje avocado, pastramibroodje, ossenworst op een broodjelunch of een retro huzarensalade. Chill nog even door met een borreltje en wat lekkers gevolgd door een kippetje in de jus, een steak tartaar of iets vega’s als diner. Op ieder moment van de dag zit je goed bij ARIE. Binnen of buiten op het (verwarmde) terras met grote kleurrijke luifels met uitkijk op het Marie-Heinekenplein.

Bruin café in een modern jasje

ARIE is vernoemd naar de opa van eigenaar Dennis Kaandorp. Zodra je zijn nieuwe café in de Amsterdamse Pijp binnen stapt zul je sterk het gevoel krijgen zojuist een Amsterdamse bruine kroeg binnen te zijn gelopen, maar de moderne elementen verraden dat je te maken hebt met een eigentijdse spot. Het interieur bestaat uit spullen die door de jaren heen zijn verzameld zodat het ook een persoonlijke touch heeft.

ARIE houdt van een goed feestje

ARIE is ook in voor een feestje. Je kunt alle Ajax-wedstrijden op een groot scherm kijken en er zullen zeker wat gezellige evenementen voorbij komen wanneer het weer kan.

De opening van ARIE staat gepland in april van dit jaar.

ARIE
Ferdinand Bolstraat 24
Amsterdam Zuid | Oud-Zuid | De Pijp
Ontbijt | lunch | koffie | borrel | diner
Instagrampagina van ARIE

Openingstijden: (onder voorbehoud)
Maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag van 8.00 uur tot 3.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 9.00 uur tot 1.00 uur

Plan je route naar ARIE

Ook interessant:

Foto: ARIE op de hoek

Nieuw café restaurant op de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp | nieuwe hotspot in de Pijp Amsterdam | nieuwe zaak 3WO in de Pijp | nieuwe café bistro op de Ferdinand Bolstraat | nieuwe zaak op oude plek The Kingfisher op de Ferdinand Bolstraat in de Pijp

Translate»
Lees vorig bericht:
Merkelbach terras Amsterdam Oost
10x takeaways bij de leukste parken en bossen van Amsterdam

Oei wat lekker, het wordt dit weekend gewoon lenteweer! Lees verder

Sluiten