BLUEY’S Coffee & Kitchen nieuwe all day spot op Zeeburgereiland

BLUEY’S Coffee & Kitchen is een nieuwe dagzaak op Zeeburgereiland.

Pal tegenover skatepark ‘Urban Sport Zone’ vind je deze nieuwe spot waar je koffie kunt drinken, kleine ontbijtjes kunt snoepen en de hele dag door kunt brunchen.

BLUEY’S duurzame hotspot

Of je nou op Zeeburgereiland woont, er graag komt of er toevallig bent, BLUEY’S Coffee & Kitchen is de ideale plek om neer te strijken met wat te eten en te drinken. Al vanaf 8 uur ‘s morgens kun je hier terecht. Eigenaren Loeki Kin en Timo Theeuwes (nicht en neef) hebben samen een fijne oase gemaakt waar je een krantje kunt lezen, wat kunt werken, studeren, theeleuten of een (besloten) feestje kunt vieren.

De horecazaak is vernoemd naar Blueys Beach in Australië. En dat strand is weer vernoemd naar een verdronken koe. Om die reden hebben Loeki en Timo een koe geadopteerd bij Moma waar ze hun melk halen. Ik was laatst bij boerderij de Groene Griffioen en ik kan je vertellen die koetjes hebben het bijzonder fijn in het gras en hun melk smaakt te gek.

Loeki is een ervaren barista en heeft al behoorlijk wat jaren concepten voor koffiebars ontwikkeld, dus het koffie maken kun je wel aan haar overlaten. Haar neef Timo vind je in de keuken van BLEUY’S. Hij is helemaal in zijn nopjes dat hij bij zijn eigen zaak zijn eigen menu kan bedenken en mooie gerechten kan maken waar hij helemaal achter staat. Hij gaat koken met mooie lokale en duurzame producten van hoge kwaliteit en daar mogen wij dan weer van smikkelen.

BLUEY’S is vandaag open gegaan en vindt je hier:

BLUEY’S Coffee & Kitchen
Eef Kamerbeekstraat 182
Amsterdam Oost | Zeeburgereiland
Ontbijt | lunch | brunch | borrel | terras

Openingstijden BLUEY’S Coffee & Kitchen
Maandag gesloten
Dinsdag tot en met zondag van 8.00 uur 17.00 uur

Foto van hun Instagram geplukt

Plan je route naar BLUEY’S

Ook interessant:

Tags: nieuwe hotspot op Zeeburgereiland | nieuwe koffiezaak op Zeeburg

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Otemba Ramen nieuw restaurant Amsterdam West Japanse noedelsoep
Ramen slurpen bij Otemba Ramen op de Kinkerstraat is bijzonder fijn

Otemba Ramen is de laatste toevoeging aan het lijstje van ramenrestaurants in Amsterdam. Zijn de meeste ramenzaken (op hier en...

Sluiten