BLUEY’S Coffee & Kitchen nieuwe all day spot op Zeeburgereiland

BLUEY’S Coffee & Kitchen is een nieuwe dagzaak op Zeeburgereiland.

Pal tegenover skatepark ‘Urban Sport Zone’ vind je deze nieuwe spot waar je koffie kunt drinken, kleine ontbijtjes kunt snoepen en de hele dag door kunt brunchen.

BLUEY’S duurzame hotspot

Of je nou op Zeeburgereiland woont, er graag komt of er toevallig bent, BLUEY’S Coffee & Kitchen is de ideale plek om neer te strijken met wat te eten en te drinken. Al vanaf 8 uur ’s morgens kun je hier terecht. Eigenaren Loeki Kin en Timo Theeuwes (nicht en neef) hebben samen een fijne oase gemaakt waar je een krantje kunt lezen, wat kunt werken, studeren, theeleuten of een (besloten) feestje kunt vieren.

De horecazaak is vernoemd naar Blueys Beach in Australië. En dat strand is weer vernoemd naar een verdronken koe. Om die reden hebben Loeki en Timo een koe geadopteerd bij Moma waar ze hun melk halen. Ik was laatst bij boerderij de Groene Griffioen en ik kan je vertellen die koetjes hebben het bijzonder fijn in het gras en hun melk smaakt te gek.

Loeki is een ervaren barista en heeft al behoorlijk wat jaren concepten voor koffiebars ontwikkeld, dus het koffie maken kun je wel aan haar overlaten. Haar neef Timo vind je in de keuken van BLEUY’S. Hij is helemaal in zijn nopjes dat hij bij zijn eigen zaak zijn eigen menu kan bedenken en mooie gerechten kan maken waar hij helemaal achter staat. Hij gaat koken met mooie lokale en duurzame producten van hoge kwaliteit en daar mogen wij dan weer van smikkelen.

BLUEY’S is vandaag open gegaan en vindt je hier:

BLUEY’S Coffee & Kitchen
Eef Kamerbeekstraat 182
Amsterdam Oost | Zeeburgereiland
Ontbijt | lunch | brunch | borrel | terras

Openingstijden BLUEY’S Coffee & Kitchen
Maandag gesloten
Dinsdag tot en met zondag van 8.00 uur 17.00 uur

Foto van hun Instagram geplukt

Plan je route naar BLUEY’S

Ook interessant:

Tags: nieuwe hotspot op Zeeburgereiland | nieuwe koffiezaak op Zeeburg

Translate»
Lees vorig bericht:
Otemba Ramen nieuw restaurant Amsterdam West Japanse noedelsoep
Ramen slurpen bij Otemba Ramen op de Kinkerstraat is bijzonder fijn

Otemba Ramen is de laatste toevoeging aan het lijstje van ramenrestaurants in Amsterdam. Zijn de meeste ramenzaken (op hier en...

Sluiten