1+1 gratis lidmaatschap voor Cheflix; Masterclasses van sterrenchefs via bySam

Pssst heb je het al gehoord? Sterrenchefs zoals Joris Bijdendijk en Ron Blaauw geven hun kookgeheimen prijs.

Vorige week is Cheflix, het nieuwste streaming platform dat bomvol met toffe Masterclasses van de beste Michelinsterrenchef zit, gelanceerd.

Cheflix 1+1 gratis met bySam

Van Diningcity mag ik jou als lezer een speciale promotiecode geven zodat je 1+1 lidmaatschap krijgt. Voer code bysam2020 bij het registreren en je wordt getrakteerd op handige tips, tricks en workshops van sterrenchefs en je kunt iemand anders ook blij maken met dezelfde privileges. Over een te gek Kerstcadeau gesproken.

Een jaarabonnement kost eenmalig €35,88 en geeft je dus twaalf maanden onbeperkt toegang tot alle lessen.

Foto: Diningcity

Diningcity lanceert Cheflix

Diningcity ken je waarschijnlijk wel de hit Nationale Restaurant Week. Voor mij was dat destijds als student dé manier om met mijn studentenbudget toch nog bij de beste horecazaken van Amsterdam een vorkje te kunnen prikken, dus bedankt Diningcity! Dit culinair platform heeft tijdens de tigste lockdown niet stil gezeten en heeft een paar grandioze chefs gevraagd of ze het leuk zouden vinden masterclasses te geven. Ik noemde al Joris Bijdendijk en Ron Blaauw, maar ook Jacob Jan Boerma, Stefan van Sprang en Erik van Loo laten je voor de camera zien hoe zij hun culinaire creaties creëren.

Restaurant Wils Joris Bijdendijk

Kookdemo’s met close-ups en de unieke tips and tricks van de chefs. Zo laat Jacob Jan Boerma zien hoe je thuis in je eigen keuken zijn befaamde frisse zuren kunt nabootsen. Ik heb zowel bij the White Room als bij No Rules ervan mogen snoepen en ik kan je vertellen dat wil je! Ron Blaauw laat zien hoe je zijn perfect gepocheerd ei maakt. En ik hoop stiekem dat Joris Bijdendijk hét geheim achter zijn gefermenteerde pompoen die ik at bij Restaurant Wils laat zien in de Cheflix masterclasses, want die is verslavend lekker.

Cheflix voor iedereen en overal

Of je nou een fervente hobbykok bent of nog net aan een ei kunt bakken, no worries, voor Cheflix heb je geen kookervaring nodig. En als je een jaarlidmaatschap kun je waar je maar wilt op je PC, iPad, smartphone, maar ook op je good old tv de lessen bekijken. Er zitten ook recepten bij die je kunt downloaden zodat je alles op je gemak nog even kunt bekijken. En superhandig: bijna alle ingrediënten kun je gewoon bij de lokale supermarkt scoren, dus je kunt zo aan de slag!

Volg Cheflix op Instagram of Facebook.

Ook interessant

Diningcity lanceert Cheflix nieuwe streamingdienst met Michelinchefs | leer koken van Michelinchefs | Cheflix online kookcursus met sterrenchefs | streamingdienst met Michelinchefs | 1+1 gratis bij Cheflix via bySam.nl

Translate»
Lees vorig bericht:
Blini's met zure room foreleitjes en dille
Blini’s met zure room en foreleitjes

Deze blini's met een topping van zure room, dille en foreleitjes zijn te gek als borrelhapjes of snack. Lees verder

Sluiten