Happyhappyjoyjoy Zuid Asian streetfood snoepen doe je hier

Het derde telg van de Happyhappyjoyjoy clan bevindt zich in de Amsterdamse Pijp. Navigeer jezelf naar de Ceintuurbaan numero 256 en je staat voor de gevel van Happyhappyjoyjoy Zuid. Vanaf buiten kun je al een glimp van de prachtige bar opvangen en het is knap als je de verleiding kunt weerstaan om naar binnen te poppen.

Direct reserveren bij Happyhappyjoyjoy South

Restaurant Happyhappyjoyjoy Zuid Amsterdam

Happyhappyjoyjoy Zuid Asian food all over

Eenmaal binnen tref je dezelfde zorgvuldig bij elkaar gezochte kleurrijke collectie aan Aziatische interieurgadgets aan als bij de oudere broers van deze Asian streetfood spot. Waar ooit de keuken zat (toen de zaak nog Julius heette) bevindt zich nog steeds de 360 graden open keuken. Vanaf mijn tafeltje heb ik goed zicht op de witte brigade die druk aan het wokken en kokkerellen zijn.

Asian streetfood restaurant Happyhappyjoyjoy Zuid

Asian food fest bij Happyhappyjoyjoy Zuid

Ik werp een blik op het menu en die staat boordevol met Aziatische bites en snacks. Dim sum, bao buns, Thaise curry, Vietnamese salades, Vietnamese loempia’s, Peking eend, mosselen in xo saus, gado gado, pad thai, char siu bao, ramen…je kunt het zo gek niet bedenken in de categorie Asian food of ze hebben het bij Happyhappyjoyjoy Zuid. Voor we het weten staat de tafel vol met de volgende gerechten:

Happyhappyjoyjoy Zuid Aziatisch restaurant

Laab kai, thaise salade met kruiden en kip.

Restaurant Happyhappyjoyjoy Zuid Amsterdam

Zacht gegaarde pulled pork

Thais eten Happyhappyjoyjoy Zuid

Thaise curry met veggies

Happyhappyjoyjoy Zuid Amsterdam Restaurant

Komkommersalade

Happyhappyjoyjoy South Amsterdam Ceintuurbaan

Rendang

Wauw wat een line up van heerlijke Aziatische gerechtjes. Mijn favoriet: de larb kai en de zacht gegaarde pulled pork. Mooie geconcentreerde smaken. Hmmm. De rest is overigens ook niet mis, dus daar snoep ik ook gewillig van.

Rainbao buns

Ik ben gek op bao buns en de buns bij Happyhappyjoyjoy Zuid zijn extra leuk want ze komen in alle kleuren van de regenboog. Roze, groen, geel, oranje en roze. Ziet er fantastisch uit en hapt minstens zo lekker weg. Vooral de pulled jackfruit is bijzonder. Bijzonder lekker ook!

Happyhappyjoyjoy South Amsterdam

Groene bun met pulled jack fruit

Bao buns Happyhappyjoyjoy Zuid Amsterdam

Oranje bao bun met Peking eend

Happyhappyjoyjoy is altijd een fijne spot om neer te strijken om wat lekkers te eten en te drinken en deze derde locatie op de Ceintuubaan van de gelukkige en vrolijke bende is ook weer bijzonder fijn. Ik heb weer een chill spot erbij op mijn lijstje!

Oh en vanaf 14 februari kun je iedere dag van de week bij Happyhappyjoyjoy Asian high tea-en. Je krijgt dan een bamboemand gevuld met allerlei zoete en hartige Asian bites, zoals kleine bao’s met Peking eend, lucky bags, mantao en spekkoek. Yum! Hoe leuk voor een speciale gelegenheid of gewoon omdat het kan!

Reserveren bij Happyhappyjoyjoy South

Happyhappyjoyjoy Zuid
Ceintuurbaan 256
Amsterdam Zuid | De Pijp | Oud-Zuid
Lunch | brunch | diner

Openingstijden:
Maandag tot en met zondag van 12.00 uur tot 0.00 uur

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Happyhappyjoyjoy Zuid

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Happyhappyjoyjoy Zuid 52.352502, 4.890134

Tags: Asian streetfood spot | derde locatie Happyhappyjoyjoy Zuid op de Ceintuurbaan in Amsterdam Zuid | dim sum eten in de Pijp Amsterdam Zuid | bao buns | rainbao buns

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Italiaans restaurant Pastai Amsterdam West
Pastai Amsterdam Italiaanse topper op de Jan Pieter Heijestraat

Buona sera! We zijn zojuist bij het Italiaanse restaurant Pastai Amsterdam  Read more

Sluiten