Karavaan Amsterdam nieuwe zaak van De Drie Wijzen uit Oost op een van de tofste hoekjes in West

Karavaan Amsterdam is een eetcafe in Amsterdam West waar ik naar uitkijk.

Karavaan bar café op Kwakersplein

De hoek Kwakersplein en Bilderdijkstraat is altijd een fraai hoekje geweest, vooral in de zomer. Met de vele tafeltjes en stoeltjes buiten en de zon die er de hele middag gretig op schijnt, is het met recht één van de fijnste terrassen van Amsterdam Oud-West te noemen. Maar afgelopen zomer was het stil op het terras van de Kwakersplein. Geen terras te bekennen, superjammer. Maar er is hoop dat we aankomende zomer wel weer terras kunnen zitten op één van de leukste pleinen van Amsterdam West want de mannen van De Drie Wijzen Uit Oost, ook wel bekend als 3WO, tuigen hier een nieuw eetcafé op. En daarmee kunnen de horeca-ondernemers alweer hun vijfde horecazaak in Amsterdam West achter hun namen zetten. Vijf? Jawel want we hebben aan de westzijde inmiddels Bar Ramona, Pacific, Rotisserie, Waterkant en straks dus Karavaan.

Stijlvolle zaak in Amsterdam West

Wat zo ontzettend tof is aan de zaken van 3WO is dat ze stuk voor stuk een eigen identiteit hebben met elk hun eigen bijzondere interieur. En dat is wat de zaken wel gemeen hebben, ze zijn altijd op en top gestyled. En op Pacific na is designbureua Studio Modijefsky hiervoor verantwoordelijk. En als je hun werk kent, snap je wel waarom zij steevast alle interieurontwerpen doen voor deze horecaboys. En Karavaan wordt kleurrijk en warm.

Volkstuin in Amsterdam Oud-West

Karavaan wordt een bar, café, work spot, ontbijtplek, lunchspot, koffietent, stamkroeg, dranklokaal, sappenbar, borrelspot, eventlocatie, cocktailbar, é en volkstuin. Oeh en met het terras dat bij dit pand komt zou dit best wel heel erg cool kunnen worden. Ooit zat Café Alverna op deze hoek (nog voordat het Du Cap en Bar LouLou was en dit café was doordrenkt van invloeden van landen over de hele wereld en dat willen de mannen van 3WO samen met Studio Modijefsky gaan terugbrengen bij dit nieuwe café in Amsterdam West. Verwacht dus veel ideeën en inspiratie dat ze hebben opgedaan tijdens de reizen die de boys samen met de eigenaren van Panache en De Ebeling hebben gedaan.

Wist je dat de eigenaren van Panache op de plek waar Partisan zat Frida Mexican Cantina heeft geopend?

Terwijl ik dit type word ik enthousiaster en enthousiaster, dus kannie wachten totdat Karavaan Amsterdam opengaat. Wanneer? Dunno, maar het kan mij niet snel genoeg gaan.

Karavaan Amsterdam
Kwakersplein 2H
Amsterdam West | Oud-West
Ontbijt | lunch | drinks | diner | fijn terras

Bekijk hun Instagrampagina

Foto: van de Instagramstories van Studio Modijefsky geplukt

Openingstijden Karavaan Amsterdam: volgen snel

[mapsmarker marker=”250″]

Tags: Karavaan Amsterdam nieuwe zaak van De Drie Wijzen uit Oost op één van de tofste pleinen in Amsterdam West | nieuw ontwerp Studio Modijefsk | nieuwe horecazaak 3WO | nieuw restaurant Kwakersplein Amsterdam West | hotspots Amsterdam | binnenkort open in Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Cafe Nieuw-Amsterdam restaurant Haarlemmerstraat centrum
Café Nieuw-Amsterdam het jongere zusje van Hannekes Boom en Cannibale Royale

Nieuw-Amsterdam vind je in het West-Indisch Huis, de oude HQ van de West-Indische Compagnie. Lees verder

Sluiten