Local Dealer nieuwe Mexicaanse streetfood spot in Amsterdam Oost

Local Dealer is een tijdje terug neergestreken in de Dapperbuurt en zorgt voor een funky Mexican vibe.

Ik bedoel je hebt cool en je hebt COOL. En deze nieuwe Mexicaanse foodbar behoort bij de laatste categorie. Toffe look & feel, chille vibe en een website en Instagramfeed waar je maar doorheen blijft scrollen terwijl je bij jezelf denkt hier wil ik heen. Ja want ik ben dus nog niet bij Local Dealer geweest en al deze kennis is gebaseerd op foto’s, teksten en een onderbuikgevoel. De oprichters van Local Dealer hebben een ubervette club opgericht en ik wil erbij horen. Dus de datum is geprikt om eens te gaan buurten bij deze nieuwe Mexican spot in Amsterdam Oost. Het doel: mijn tanden zetten in al die Mexicaanse heerlijkheden.

Local Dealer Mexican streetfood todo el dia

Het menu bestaat uit vier ceviches, vier taco’s (een geheime) en nog meer antojito snacks. Ok dat laatste moest ik even Googlen en antojito is blijkbaar een verzamelnaam voor Mexicaanse streetfoodsnacks die in Mexico door de tig verschillende foodstalletjes worden gemaakt. En jemig wat heb ik bij deze foodvendors toch vreselijk goed gegeten in Mexico. Dus kom maar door met deze antojito’s.

De founding father van Local Dealer is Jeroen Lens. Hé dat klinkt niet Mexicaans. Nee maar Lens heeft een tijdje in Mexico gewoond en dook full pool in de Mexicaanse scene en zoog als een spons alles op en dat kunnen wij nu proeven en ervaren bij zijn Local Dealer. En daarvoor dus een hele grote hoera!! Nooit genoeg Mexicaanse food spots wat mij betreft. Jeroen runt Local Dealer samen met Kai Hensley en Eliraz Abbou.

Cocktails, cervezas y mas

Van taco’s happen krijg je natuurlijk mega dorst en dat is absoluut geen probleem bij Local Dealer. Trek in een cerveza? Je kunt kiezen er onder andere kiezen voor een Modelo , Franzis Weissen of voor een verfrissende Corona of maak je biertje extra feestelijk en kies voor een chelada of een tropical michelada. Liever een cocktailtje? De bartender fixt zo een paloma, margarita of pisco sour voor je. Of do it the Mexican way en nip voorzichtig aan een glaasje pure mezcal. Zo lekker en dixeebe!

Late night munchen

Extra tof aan Local Dealer is dat je er tot laat mag blijven hangen en dat je er ook terecht kunt voor je midden-in-de-nacht-vreet-buien. En dat is heel erg fijn!

Local Dealer
Dapperplein 23
Amsterdam Oost
Lunch | brunch | drinks | diner

Openingstijden Local Dealer:
Maandag gesloten
Dinsdag tot en met donderdag van 12.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 1.00 uur

Foto: van de Facebookpagina van Local Dealer geplukt

Zo kom je bij Local Dealer

Ook te gek:

Tags: Local Dealer nieuwe Mexicaanse streetfood spot in Amsterdam Oost | nieuw Mexicaans restaurant in Amsterdam Oost | nieuwe Mexicaan op Dapperplein in Amterdam Oost | taco’s en ceviche eten in Amsterdam | mezcal drinken in Amsterdam | Mexicaanse cocktails drinken in Amsterdam Oost | nieuwe hotspots Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Coulisse Amsterdam Oost
Ze werkten bij Noma, The Jane en Pure C en nu openen ze Coulisse in een oud-theater

Restaurant Coulisse de nieuwe zaak in het NewWerktheater heeft alle ingrediënten voor een culinair succesverhaal. Lees verder

Sluiten