Local Dealer nieuwe Mexicaanse streetfood spot in Amsterdam Oost

Local Dealer is een tijdje terug neergestreken in de Dapperbuurt en zorgt voor een funky Mexican vibe.

Ik bedoel je hebt cool en je hebt COOL. En deze nieuwe Mexicaanse foodbar behoort bij de laatste categorie. Toffe look & feel, chille vibe en een website en Instagramfeed waar je maar doorheen blijft scrollen terwijl je bij jezelf denkt hier wil ik heen. Ja want ik ben dus nog niet bij Local Dealer geweest en al deze kennis is gebaseerd op foto’s, teksten en een onderbuikgevoel. De oprichters van Local Dealer hebben een ubervette club opgericht en ik wil erbij horen. Dus de datum is geprikt om eens te gaan buurten bij deze nieuwe Mexican spot in Amsterdam Oost. Het doel: mijn tanden zetten in al die Mexicaanse heerlijkheden.

Local Dealer Mexican streetfood todo el dia

Het menu bestaat uit vier ceviches, vier taco’s (een geheime) en nog meer antojito snacks. Ok dat laatste moest ik even Googlen en antojito is blijkbaar een verzamelnaam voor Mexicaanse streetfoodsnacks die in Mexico door de tig verschillende foodstalletjes worden gemaakt. En jemig wat heb ik bij deze foodvendors toch vreselijk goed gegeten in Mexico. Dus kom maar door met deze antojito’s.

De founding father van Local Dealer is Jeroen Lens. Hé dat klinkt niet Mexicaans. Nee maar Lens heeft een tijdje in Mexico gewoond en dook full pool in de Mexicaanse scene en zoog als een spons alles op en dat kunnen wij nu proeven en ervaren bij zijn Local Dealer. En daarvoor dus een hele grote hoera!! Nooit genoeg Mexicaanse food spots wat mij betreft. Jeroen runt Local Dealer samen met Kai Hensley en Eliraz Abbou.

Cocktails, cervezas y mas

Van taco’s happen krijg je natuurlijk mega dorst en dat is absoluut geen probleem bij Local Dealer. Trek in een cerveza? Je kunt kiezen er onder andere kiezen voor een Modelo , Franzis Weissen of voor een verfrissende Corona of maak je biertje extra feestelijk en kies voor een chelada of een tropical michelada. Liever een cocktailtje? De bartender fixt zo een paloma, margarita of pisco sour voor je. Of do it the Mexican way en nip voorzichtig aan een glaasje pure mezcal. Zo lekker en dixeebe!

Late night munchen

Extra tof aan Local Dealer is dat je er tot laat mag blijven hangen en dat je er ook terecht kunt voor je midden-in-de-nacht-vreet-buien. En dat is heel erg fijn!

Local Dealer
Dapperplein 23
Amsterdam Oost
Lunch | brunch | drinks | diner

Openingstijden Local Dealer:
Maandag gesloten
Dinsdag tot en met donderdag van 12.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 1.00 uur

Foto: van de Facebookpagina van Local Dealer geplukt

Zo kom je bij Local Dealer

Ook te gek:

Tags: Local Dealer nieuwe Mexicaanse streetfood spot in Amsterdam Oost | nieuw Mexicaans restaurant in Amsterdam Oost | nieuwe Mexicaan op Dapperplein in Amterdam Oost | taco’s en ceviche eten in Amsterdam | mezcal drinken in Amsterdam | Mexicaanse cocktails drinken in Amsterdam Oost | nieuwe hotspots Amsterdam

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Coulisse Amsterdam Oost
Ze werkten bij Noma, The Jane en Pure C en nu openen ze Coulisse in een oud-theater

Restaurant Coulisse de nieuwe zaak in het NewWerktheater heeft alle ingrediënten voor een culinair succesverhaal. Read more

Sluiten