Pizzeria No Rules van Michelinchef Jacob Jan Boerma (De Leest***) opent in maart en dit zijn de eerste beelden

Hoe smaakt een pizza van een driesterrenchef? Daar komen we heel snel achter.

Jacob Jan Boerma heeft sinds 2003 met zijn restaurant De Leest een ster gehad. De laatste zes jaar kon hij zelfs drie Michelinsterren achter zijn naam zetten. Maar afgelopen december besloot de chef zijn zaak te sluiten.

Pizzeria Amsterdam Zuid

“Na jaren op topniveau gekookt te hebben is het nu tijd voor iets zonder regels. We gaan o.a. pizza’s bereiden op onze eigen manier! Vanaf medio maart 2020 kun je terecht in ons nieuwe restaurant No Rules, in De Pijp in Amsterdam” – Jacob Jan. Valt te lezen op de Facebookpagina van zijn nieuwe restaurant in Amsterdam.

De Michelinchef doet dit overigens niet in zijn eentje. Hij bundelt zijn krachten met Michel Pais en Bram van Es, de eigenaren van het Amsterdamse horecabedrijf Unlimited Label (Vondelpark3, Restaurant Strandzuid en het voormalige Caffe Esprit. Daarnaast is Benjamin van Roekel (co-founder van beachclub Nuevo & Sur Beach House in Malaga) aan boord gesprongen van dit nieuwe avontuur. No Rules komt in het pand waar voorheen De Kleine Valk zat.

Bovenaan het artikel en hieronder alvast de eerste beelden van dit nieuwe restaurant.

Restaurant Jacob Jan Boerma Amsterdam pizzeria

Geen Italiaanse pizzeria

Bij het nog te openen No Rules kun je zeker pizza’s happen, maar het wordt geen traditionele Italiaanse pizzeria. Tja als je een driesterrenchef het menu laat bepalen mag je toch wel iets heel erg bijzonders verwachten wat betreft de pizza’s. Wat we precies kunnen verwachten van deze nieuwe pizzazaak op het Marie Heinekenplein is nog even afwachten. Op het moment van schrijven gaat No Rules over 44 dagen open, dus ergens in maart van dit jaar.

No Rules
Marie Heinekenplein 5-8
Amsterdam Zuid | De Pijp | Oud-Zuid
Bekijk hun Facebookpagina

Openingstijden No Rules: volgen snel

Renders en bron Entree Magazine

Dit vind je misschien ook leuk:

[mapsmarker marker=”270″]

Tags: Driesterrenchef Jacob Jan Boerma opent pizzeria in Amsterdam Zuid | nieuwe top notch pizzeria van Michelinchef Jacob Jan Boerma | Jacob Jan Boerma van De Leest*** opent pizzazaak in de Amsterdamse Pijp | beste pizza van Amsterdam | waar eet je lekkere pizza? | pizza eten in Amsterdam Zuid | nieuwe restaurants in Amsterdam | nieuwe pizzazaak op Marie Heinekenplein in de Amsterdamse Pijp | Jacob Jan Boerma gaat pizza’s koken

Translate»
Lees vorig bericht:
Amsterdam Coffee Festival 2020
Amsterdam Coffee Festival 2020 een must go voor koffiefanaten

Hét festival voor koffieliefhebbers komt er weer aan! Lees verder

Sluiten