Horecatycoon Won Yip opent visbar Simply Fish op de Koninginneweg

Er komt een nieuwe visbar in Amsterdam Zuid.

Het pand stond al tijden leeg, maar nu heeft het hoekpand op de Koninginneweg in Amsterdam Zuid toch echt een nieuw baasje gevonden: Yip Group. Zij openen ergens deze zomer Simply Fish.

Simply Fish Amsterdam Zuid

Het nieuwe visrestaurant krijgt plek voor tachtig zittende gasten en wordt een plek waar je een kwalitatief goed visje kunt eten zonder er teveel voor neer te leggen. Aldus eigenaar ‘Yip’. Hij komt zelf uit Zeeland en mist nog een plek in Amsterdam waar je je niet scheel betaalt aan iets lekkers uit de zee. Simply Fish wordt dus een plek waar je ongecompliceerd een visje kunt happen.

Op dit moment zijn de ramen nog afgeplakt en is er werk aan de winkel. Maar ergens in juni/juli van dit jaar hebben we er in Amsterdam Zuid (om de hoek van de Amstelveenseweg) een goed visrestaurant erbij.

Ik ben ontzettend benieuwd naar hoe deze nieuwe visbar/visrestaurant eruit komt te zien, welke visgerechten en vissnacks er op de kaart komen, hoe de prijskwaliteitverhouding is en of ze een terras krijgen. We gaan het binnenkort ontdekken als visrestaurant Simply Fish haar deuren heeft geopend.

Nog meer toffe zaken in de buurt van het Hoofddorpplein

En ondertussen wordt het steeds toffer en toffer in de wijken rondom het Hoofddorpplein (te weten de Schinkelbuurt, Hoofddorppleinbuurt en Willemsparkwegbuurt). Zo zijn de Drie Wijzen uit Oost flink aan het klussen om Bar Bonnie gereed te maken voor opening op de Amstelveenseweg. Verwachte openingsdatum: ergens in september 2019. Urban Thai spot Boi Boi opent een Thai spot op de Heemstedestraat (zijstraat van het Hoofddorpplein). Aanstaande maandag is de opening. En Par Hasard, oftewel de beste frietbakkers van Amsterdam openen binnenkort een friterie pal aan het Hoofddorpplein.

Simply Fish
Koninginneweg 212
Amsterdam Zuid | Oud-Zuid

Openingstijden volgen snel

[mapsmarker marker=”182″]

Foto credits: Zeshalyn Capindo

Tags: visrestaurant Koninginneweg Amsterdam Zuid | Won Yip opent restaurant in Amsterdam Zuid | nieuw restaurant Koninginneweg Amsterdam Oud-Zuid | visbar Amsterdam Zuid | visbar Amsterdam Oud-Zuid

Translate»
Lees vorig bericht:
Strand zuid Amsterdam
9x de leukste stadsstranden van Amsterdam

Verkoeling zoeken van de hitte doe je hier. Lees verder

Sluiten